Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Doi militari au avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul festivității desfășurate în Piața Ovidiu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

28 Jul, 2022 11:09 2084 Marime text
În timpul festivității de înaintare în primul grad de ofițer și maistru militar pentru absolvenții Promoției 2022, desfășurată în Piața Ovidiu din municipiul Constanța, doi militari au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cei doi au fost preluați de cadrele medicale și transportați la ambulanțele ce se aflau în Piața Ovidiu. 

Reamintim că, Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” organizează joi, 28 iulie, ora 10.00, în Piața Ovidiu din Constanța, o festivitate comună de înaintare în primul grad de ofițer și maistru militar pentru absolvenții Promoției 2022, denumită onorific „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”.

Festivitatea de absolvire este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și se desfășoară în prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait. De asemenea, alături de proaspeții absolvenți sunt și reprezentanți ai Statului Major al Apărării, echipa de comandă a Statului Major al Forțelor Navale, comandanți de mari unități și unități din Forțele Navale, reprezentanți ai autorităților locale, părinți, rude și prieteni.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii