Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:40 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Deșeurile voluminoase sunt în continuare lăsate lângă platformele de deșeuri. Cum poți scăpa gratuit de lucrurile voluminoase

ro

19 Feb, 2020 10:44 2388 Marime text
Cu toate că pot solicita oricând ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., constănțenii aleg în continuare să arunce saltele, dulapuri, uși sau alte gunoaie foarte mari la ori lângă platformele de deșeuri, precizează Primăria Constanța, printr-un comunicat de presă.

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor voluminoase constituie contravenție
și se sancționează de către reprezentații Direcției Generale Poliția Locală conform prevederilor H.C.L. nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei pentru persoanele fizice.

Constănțenii, persoane fizice, trebuie doar să sune la numărul de telefon 0241.548600 și o mașină a societății de salubrizare va veni să ridice deșeurile voluminoase de la adresa specificată.

„Doar împreună putem avea un oraș curat, iar dacă vom continua să aruncăm deșeurile la întâmplare vom tânji inutil la curățenia din alte orașe! Dacă vedeți alte persoane aruncând gunoaiele în locuri nepermise sesizați Poliția Locală la nr de WhatsApp - 0799.606142”, anunță Primăria.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii