Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cinci ani de închisoare pentru o femeie, pentru evaziune fiscală

ro

13 Jul, 2020 20:39 1285 Marime text
  • Mandate puse în executare de polițiști.
La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 57 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 44 de ani, pe numele căruia Judecătoria Bacău a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate, peste limita a 10.000 de țigarete.

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 38 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 30 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

La data de 10 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat o femeie, de 31 de ani, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Persoanele în cauză au fost escortate și introduse în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii