Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbați, reținuți pentru furt de motorină

ro

20 Oct, 2019 11:20 2707 Marime text
Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Constanța au recuperat motorină în valoare de aproximativ 28.000 de lei, despre care există indicii că ar fi fost sustrasă dintr-o garnitură CFR. 

Din cercetări a reieșit faptul că unul dintre vagoanele aflate în componența unui tren care transporta produse petroliere avea rupt sigiliul de la vana de descărcare. De asemenea, pe terasamentul căii ferate s-au descoperit urme de produs petrolier. 

În urma verificărilor a reieșit faptul că furtul ar fi fost comis de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani. Astfel, la data de 19 octombrie a.c., aceștia au fost surprinși în flagrant delict în timp ce încărcau într-un autovehicul, recipiente din plastic care conțineau produs petrolier. 

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la aproximativ 28.000 de lei, produsele petroliere urmând a fi predate părții vătămate.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri legale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și complicitate la furt calificat. 

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.


Sursă foto: IPJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii