Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în curtea unei gospodării

ro

30 Apr, 2020 19:38 1729 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurată în zona de competenţă, pe raza localităţii Oituz, un autoturism Mini Cooper, căutat de către autoritățile din Marea Britanie.
 
În data de 30.04.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în zona de competență.
         
Astfel, în cadrul acţiunii, a fost identificat, în curtea unul imobil din localitatea Oituz, judeţul Constanţa, un autovehicul marca Mini, model Cooper, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor cu suspiciune asupra situaţiei juridice a acestuia.

„Astfel, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, iar posesorul autoturismului este un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța”, potrivit Gărzii de Coastă.
         
Posesorul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 lei, este căutat de către autorităţi.

În cauză, vehiculul a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii