Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:41 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Apelați Poliția Locală când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public! (galerie foto)

ro

15 Jul, 2020 15:22 951 Marime text

 
• În zonele pietonale intens circulate din Constanța, acționează patru aspiratoare stradale și zece automături
 
Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Igienă Publică, împreună cu societatea de salubrizare a orașului acționează zi de zi pentru igienizarea și salubrizarea domeniului public.
 
Patru aspiratoare stradale și zece automături curăță în permanență zonele pietonale intens circulate, în timp ce angajații societății de salubrizare golesc coșurile de gunoi stradale.
 
De asemenea, se mătură străzile din oraș mecanizat, iar utilajele specializate spală zi de zi trotuarele și zonele pietonale conform unor grafice bine stabilite.
 

Pentru a fi menținut un climat de curățenie pe străzile, în parcurile și promanadele din oraș, pe aleile dintre blocuri și zonele pietonale din municipiul Constanța se desfășoară constant acțiuni de igienizare și salubrizare. Nimic nu se poate face însă fără ca fiecare dintre noi să contribuie la curățenia din orașul nostru. Încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar atunci când observați persoane care aruncă gunoaiele pe domeniul public apelați cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241/484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp. Haideți să #păstrămConstanțacurată!, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.

 
Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii