Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:04 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța a anulat licitație de verificare tehnică a proiectului de punere în valoare a Ansamblului Rupestru Murfatlar

ro

05 Feb, 2022 00:00 1047 Marime text
  • Licitația pentru servicii de verificare tehnică pentru proiectul „Conservarea, protejarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru Murfatlar" a fost anulată
  • Consiliul Județean Constanța a anulat această procedură automat deoarece la data limita de depunere ofertă nu au existat ofertanți interesați
 

 
Licitația pentru servicii de verificare tehnică pentru proiectul „Conservarea, protejarea și punerea în valoare a Ansamblului Rupestru Murfatlar" a fost anulată.

Etapele verificării tehnice erau următoarele:

- Etapa I - verificare documentație tehnico-economică SF, DALI, PT+DDE (PAC, PAD, POE, PTE);
- Etapa II - verificare aferentă perioadei de execuție și implementare a proiectului (documentație as- buit, proiect de monitorizare a comportării în timp).

Consiliul Județean Constanța a anulat această procedură automat deoarece la data limita de depunere ofertă nu au existat ofertanți interesați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CJ Constanța caută firmă pentru verificarea tehnică a proiectului de conservare a Ansamblului Rupestru Murfatlar (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii