Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:04 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul de Administrație al societății Oil Terminal, convocat în două ședințe. Ce se află pe ordinea de zi

ro

11 May, 2020 00:00 991 Marime text

Consiliul de Administrație al Societății Oil Terminal SA a decis dublă convocare ședință de Adunare Generală Ordinară a Acționarilor, respectiv Adunare Generală Extraordinară a Acționarilor, pentru data de 12 iunie 2020.

Ședința ordinară este programată la ora 10:00, pe când cea extraordinară este programată pentru ora 12:00.
Ordinea de zi a ședinței ordinare cuprinde următoarele puncte: informarea privind aprobarea prelungirii liniei de credit în suma de 10.000.000 lei pentru o perioadă de 12 luni, aprobarea menținerii structurii de garanții aferentă prelungirii liniei de credit în suma de 10.000.000 lei, pe o perioadă de 12 luni, aprobarea structurii de garanții aferentă creditului pe termen lung în valoare de 31.175.227 lei, inclusiv TVA pentru finanțarea aferentă investiției „Modernizare rezervor T31S – S.P. Sud”, împuternicirea directorului general, directorului financiar, directorului dezvoltare, șefului Biroului Achiziții și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate, contractul de garanție reală mobiliară și imobiliară, actele adiționale la acesta precum și orice alte înscrisuri necesare în derularea relației contractuale cu banca pentru împrumutul acordat. De asemenea, se dorește aprobarea strategiei de investiții a societății pentru perioada 1 iulie 2020 – 1 iulie 2025, aprobarea achiziționării de către societate a unor servicii juridice de consultanță, de asistență și/sau reprezentare pentru realizarea parteneriatului cu Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie în vederea implementării proiectului „Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platformă Sud – Oil Terminal Constanța”.
În ședința extraordinară, pe ordinea de zi se numără aprobarea contractării unui credit pe termen lung în valoare de 31.175.227 lei, pentru finanțarea investiției

„Modernizare rezervor T31S-S.P. Sud”, împuternicirea directorului general, directorului financiar, directorului dezvoltare, șefului Biroului Achiziții și a șefului Biroului Juridic Litigii sau înlocuitorii de drept ai persoanelor împuternicite să reprezinte societatea în relațiile cu banca, notar public și să semneze în numele și pentru societate, contractul de garanție reală mobiliară și imobiliară, încetarea aplicabilității Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor nr. 6/10.10.2016. De asemenea, se discută constatarea majorării de drept a capitalului social al societății Oil Terminal SA, cu valoarea celor două terenuri în suprafață de 254.261,325 mp și respectiv în suprafață de 129.334,70 mp. Pe ordinea de zi se mai află aprobarea formulării unei cereri către judecătorul – delegat de pe lângă ONRC pentru numirea unuia sau mai multor experți în vederea evaluării celor două terenuri ce urmează a fi incluse în procesul majorării de capital a societății.
Se dorește aprobarea de principiu a costituirii unui parteneriat cu Societatea de Administrare a Participațiilor Statului în Energie în vederea implementării proiectului „Mărirea Capacității de Depozitare în Secția Platformă Sud – Oil Terminal Constanța”.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii