Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:28 13 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducătorul unei agenții a Băncii Transilvania din Constanța, revocat din funcție

ro

13 May, 2021 08:58 994 Marime text
  • Conducătorul unei agenții a Băncii Transilvania din Constanța a fost revocat din funcție. Cine îi ia locul

Banca Transilvania SA, prin Hotărârea nr. 1, din data de 11.02.2021 a Comitetului de Resurse Umane, având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Băncii din data de 31.07.2013, în temeiul căreia se deleagă Comitetului de Resurse Umane al băncii atribuțiile referitoare la numirea și revocarea conducătorilor sediilor secundare ale Băncii Transilvania (agenții, puncte de lucru, reprezentanțe, sucursale etc.) deschide atât pe teritoriul României, cât și în străinătate, Comitetul de Resurse Umane al Băncii Transilvania SA hotărăște:

Revocarea lui Daniel Nicolae din funcția de conducător al Agenției „Basarabia”, cu sediul în București, sector 2 și numirea în funcție a noului conducător în persoana lui Cristian Ion.

Totodată, s-a decis revocarea lui Mihai Abagiu din funcția de conducător al Agenției Tomis Nord Constanța, cu sediul în municipiul Constanța, strada Adamclisi, Galeriile Laurette Plaza și numirea în funcție a noului conducător, în persoana lui Mihai Daniel Gioga.

Mai mult, Comitetul a decis revocarea lui Radu Nicolae Petrescu din funcția de conducător al Agenției Apaca, cu sediul în București, sector 6 și numirea în funcție a noului conducător în persoana Cătălinei Adam.
 
Conducătorii sediilor secundare menționate își vor exercita atribuțiile în limitele mandatului acordat.

Facem preczarea că informația a fost publicată în Monitorul Oficial al României Partea IV numărul 1851 din data de 10 mai anul curent.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii