Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine deţine şi administrează City Dispecerat. Firma se ocupă cu „telecomunicaţii prin reţele fără cablu“

ro

07 Mar, 2020 00:00 2209 Marime text

Deschisă în anul 2013, la Constanţa, societatea City Dispecerat se ocupă în principal cu „activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv satelit)“. La ora actuală, potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la data de 6.03.2020, firma este deţinută de Mihai Octavian Lăţea, Victor Cătălin Alexandru Lăţea, Nelu Panait şi Gabriel Ciubotariu. Cei patru au devenit acţionari ai societăţii în urma hotărârii de cesionare a acţiunilor deţinute iniţial de Ioan Teodor Tucă şi Nicolaie Mircea şi retragerea celor doi din afacere.


Astfel, în hotărârea publicată în Monitorul Oficial se arată că „subsemnaţii Lăţea Mihai Octavian, Lăţea Victor Cătălin Alexandru, Panait Nelu, Ciubotariu Gabriel, Tucă Ioan Teodor şi Nicolaie Mircea, în calitate de asociaţi ai City Dispecerat SRL, am hotărât de comun acord retragerea din societate a numiţilor Tucă Ioan Teodor şi Nicolaie Mircea“. De asemenea, prin acelaşi act se arată că un alt punct al hotărârii vizează „cesionarea către Lăţea Mihai Octavian, Lăţea Victor Cătălin Alexandru, Panait Nelu şi Ciubotariu Gabriel, la valoarea nominală a părţilor sociale deţinute de aceştia, şi anume cinci părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, reprezentând 25% din capitalul social, însumând 50 de lei“.


În urma modificărilor din firmă, acţionariatul a fost împărţit după cum urmează: Mihai Octavian Lăţea deţine 42,09%, Victor Cătălin Alexandru Lăţea deţine 16,39%, Gabriel Ciubotariu deţine 23,88%, iar Nelu Panait - 17,64%.
Nu mai avem niciun fel de pretenţii“


Nu în ultimul rând, se mai arată în documentul publicat în Monitorul Oficial că „noi, cedenţii Tucă Ioan Teodor şi Nicolaie Mircea, declarăm că, odată cu încheierea prezentului act, nu mai avem niciun fel de pretenţii, nici împotriva societăţii din care ne retragem şi nici împotriva asociaţilor nou cooptaţi, toate desocotirile fiind efectuate la data prezentei“.


Conform datelor oficiale puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, City Dispecerat îi are ca administratori pe Gabriel Ciubotariu şi Victor Cătălin Alexandru Lăţea. Activităţile secundare ale firmei sunt 417 la număr şi includ, printre altele, diferite tipuri de comerţ, cultivarea plantelor, creşterea animalelor, fabricarea zahărului, producţia metalelor preţioase, restaurante, proiecţia de filme cinematografice ori alte activităţi de curăţenie.


În anul 2016, societatea a avut 9 salariaţi, un profit brut de 23.758 de lei şi o cifră de afaceri netă de 196.740 de lei. În anul 2017, numărul salariaţilor a fost 6, profitul brut a fost 4.208 lei, iar cifra de afaceri netă a fost de 208.272 de lei. În 2018, numărul angajaţilor s-a menţinut la şase, profitul brut a crescut, faţă de anul precedent, la 38.334 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost de 225.372 de lei.


Citeşte şi:

Modificări în Trupa Crossover SRL, din Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii