Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Fabiola Iuliana Lățea - șef Serviciu Audit Public Intern din Primăria Constanța (document)

ro

24 May, 2021 00:00 3869 Marime text
  • Șeful Serviciului Audit Public Intern deține două apartamente în Constanța, ambele fiind dobândite în anul 2002.
  • Soțul său, Victor Cătălin Alexandru Lățea, este, potrivit Confidas.ro, asociat în Signum Plus Constanța și în compania City Dispecerat.
  • În Secțiunea Document puteți vizualiza declarațiile de avere și interese ale Fabiolei Iuliana Lățea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Fabiolei Iuliana Lățea, șeful Serviciului Audit Public Intern din Primăria Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 27 aprilie 2020, document publicat pe site-ul Primăriei Constanța, șeful Serviciului Audit Public Intern nu deține în proprietate terenuri, ci doar două apartamente.
 
Ambele sunt situate în Constanța și au fost dobândite în anul 2002, primul (60 mp) fiind cumpărat de Fabiola Lățea, iar cel de-al doilea (78 mp) fiind dobândit de către șeful serviciului în urma unei donații.
 
În ce privește bunurile mobile, la fel ca în anul anterior, Fabiola Lățea deține, potrivit declarației din 2020, un Fiat Sedici și un Renault Megan, ambele autoturisme fiind cumpărate împreună cu soțul său, Alexandru.
 
La capitolul active financiare, șeful din Primăria Constanța a menționat că deține trei carduri cu linie de credit (primul, deschis în 2005, are valoarea 0, cel deschis în 2007 are un sold sau o valoare la zi de 12.000 de lei, iar cel de-al treilea – deschis în 2018 – are un sold / valoare la zi de 20.000 de lei), iar soțul său deține două (din 2005, respectiv 2007, ambele cu soldul / valoarea la zi 0).
 
Facem aici precizarea că, în declarația anterioară de avere, Fabiola Lățea menționase soldul / valoarea la zi pentru cardul din 2007 de pe numele său ca fiind 700 de lei, iar pentru cardul din 2018, de asemenea de pe numele său, soldul / valoarea la zi era 16.965 de lei.
 
În ce privește veniturile realizate, șeful Serviciului Audit Public Intern a menționat un venit anual încasat în sumă de 68.779 de lei, realizat din drepturi salariale (61.940 în declarația anterioară – „salariu + indemnizații de concurs“), dar și sumele provenite din alocațiile celor doi copii, în cunatum de 1.602 lei pentru fiecare.
 
La rândul său, potrivit declarației de avere din 2020, soțul Fabiolei Lățea, Alexandru Lățea, a realizat un venit anual de 14.400 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate de la firma Signum Plus Constanța.
 

Despre Signum Plus

 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 23.01.2021, compania Signum Plus Constanța a fost înființată în anul 2001 și are sediul social în Constanța, pe strada Cișmelei nr. 1, având, totodată, un punct de lucru pe bulevardul Mamaia, nr. 16.
 
Compania se ocupă cu „transporturi cu taxiuri“ și are capitalul social subscris de 200 de lei.
 
Pachetul majoritar, însumând 75% din acțiuni, este deținut de Mihai Octavian Lățea, în timp ce 25% din acțiuni îi revin lui Victor Cătălin Alexandru Lățea, aceasta fiind, totodată, și administratorul firmei.
 
Facem mențiunea că, potrivit Confidas.ro (consultat la data menționată anterior), numele lui Victor Cătălin Alexandru Lățea apare și în compania City Dispecerat SRL, unde este acționar cu 16% și, respectiv, administrator. Coacționar în companie este și Mihai Octavian Lățea. Amintim, totodată, că din firma City Dispecerat a făcut parte, la un moment dat, și Mihai Trăistariu, acesta hotărând să se retragă, în anul 2015.
 
Pentru a reveni la Signum Plus, se arată în datele puse la dispoziție de Confidas.ro că, în anul 2018, compania a avut 39 de angajați, o pierdere de 1.230.566 de lei și o cifră de afaceri de 829.690 de lei.
 
În anul 2019, numărul angajaților a fost 28, pierderea a fost de 685.966 de lei, iar cifra de afaceri a fost 1.198.946 de lei.
 
În anul 2020, numărul angajaților a fost 16, pierderea a fost 390.239 de lei, iar cifra de afaceri a fost 529.507 lei.
 
Pentru a reveni la declarațiile semnate de soția lui Victor Cătălin Alexandru Lățea, Fabiola Iuliana Lățea, în calitate de șef al Serviciului Audit Public Intern, în declarația de interese aceasta a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică Locală Constanța și membru inactiv CECCAR – Corpul Experților Contabili și al Contabililor Autorizați.
 
În Secțiunea Document puteți vizualiza declarațiile de avere și interese ale Fabiolei Iuliana Lățea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere:
Laura Bobeș - șef Serviciu Resurse Umane din Primăria Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii