Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci unități de învățământ din județul Constanța își schimbă scenariile de funcționare

ro

30 Oct, 2020 10:11 5720 Marime text
 
  • Modificări privind scenariile de funcționare pentru 5 unități de învățământ din județul Constanța.
Ieri, 29 octombrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 57 a CJSU Constanța. Aceasta prevede modificarea scenariilor de funcționare în 5 unități de învățământ din județul Constanța.
 
Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, pentru Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța (până pe 11 noiembrie, doi elevi și un cadru didactic confirmați), și Liceul Teohnologic „Dimitrie Leonida” Constanța (până pe 10 noiembrie, două cadre didactice confirmate).
 
Totodată, două unități de învățământ trec din scenariul 3 în scenariul 2. Este vorba despre Grădinița cu Program Normal Săcele (ca urmare a ratei incidenței cumulate sub 1/1000 de locuitori) și Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” Corbu (ca urmare a finalizării perioadei în care cursurile au fost suspendate).
 
Nu în ultimul rând, Școala Gimnazială „Adrian Ghencea” Săcele trece din scenariul 2 în scenariul 1, ca urmare a ratei incidenței cumulate sub 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii