Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai experimentat tehnic de bord al aviației MAI Maistrul militar principal Sorin Ion, din Constanţa, a salvat un copil de ziua lui

ro

15 Sep, 2019 11:54 2856 Marime text

Sorin Ion, cel mai experimentat tehnic de bord al aviației MAI, este din Constanţa, iar ieri, de ziua lui, a salvat o fetiță de 8 ani rătăcită de ore bune într-o zona de pădure.  

„Mi-am făcut cel mai frumos cadou de ziua mea, am salvat un copil“. Acestea sunt cuvintele lui Sorin care ieri a împlinit 49 de ani.

Deși putea să-și sărbătorească ziua de naștere acasă împreună cu familia, el a ales să salveze o fetiță de 8 ani rătăcită de ore bune într-o zona de pădure. Aceasta nu este prima misiune de succes în care Sorin salvează vieți și nici prima zi de naștere pe care și-o petrece făcându-și datoria.

În cei 27 de ani de carieră, cu peste 4.200 de ore de zbor, maistru militar principal Sorin Ion este cel mai experimentat tehnic de bord al aviației MAI și a participat la salvarea a zeci de oameni aflați în pericol. „Din luna iunie și până acum mi-am văzut soția și fata doar de 5 ori. Familia este în Constanța, iar eu execut zborurile din București. Nici nu știu câte sărbători le-am petrecut împreună, dar cu toate acestea îmi iubesc enorm meseria. Dacă aș putea da timpul înapoi aș alege același lucru, să devin tehnic de bord”, a mai spus Sorin.

Sorin, ție și colegilor tăi, vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți zi de zi.
La mulți ani frumoși și sănătoși, salvatorule! Cer Senin!

Sursă text+foto: Facebook - Ministerul Afacerilor Interne, România
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii