Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă la OIL Terminal Trei propuneri pentru Consiliul de Administraţie, respinse

ro

18 Jun, 2014 00:00 2254 Marime text
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor OIL Terminal s-a desfăşurat ieri, la prima convocare, la şedinţă fiind prezenţi acţionari reprezentând 75,19% din capitalul social.

Acţionarii au respins Planul de Administrare al Consiliului de Administraţie al societăţii, solicitând administratorilor în funcţie convocarea de îndată a Adunării Generale a Acţionarilor pentru numirea unor administratori, cu respectarea prevederilor art. 29 din OUG 109/2011. De asemenea, acţionarii au respins indicatorii şi criteriile de performanţă ale administratorilor societăţii. Cu votul acţionarilor, a fost aprobat Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru anul 2014. Ca urmare a demisiei, Sorin Sebastian Potânc a fost revocat din funcţia de administrator.

Acţionarii au respins alegerea lui Niculae Ticu în calitate de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, urmând ca alegerea administratorului să se realizeze cu respectarea prevederilor art. 29 din OUG 109/2011. Şi propunerea ca Dan Cristian Popescu şi Liviu Ungureanu să devină membri ai Consiliului de Administraţie a fost respinsă. De asemenea, a fost aprobată împuternicirea directorului general al societăţii de a semna documentele necesare privind înregistrarea hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Reamintim că Niculae Ţicu este reprezentantul sindicatului Oil Terminal, Dan Cristian Popescu ocupă funcţia de director general adjunct al companiei, iar Liviu Ungureanu este fost comisar-şef.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii