Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai construieşte Nicu Terzi la Colonadele

ro

22 Jan, 2013 22:52 6067 Marime text
colonade_-_terasa_colonadelor_0111.jpgÎncepând din această toamnă, doritorii vor avea la dispoziţie un restaurant nou, situat chiar în buricul târgului, nu departe de Primărie. Mai exact este vorba despre restaurantul Colonadelor, care va mai creşte cu un etaj.

SC Colonadelor International SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului proiectul „Supraetajare imobil existent parter cu un etaj - restaurant", situat pe strada Traian nr. 53. Patronul societăţii Colonadelor International SRL, Nicu Terzi a explicat că este vorba despre actualul restaurant situat în curtea interioară, care va avea un etaj în plus. „Nu m-am gândit încă şi la cât voi investi, dar la toamnă vom tăia panglica noului restaurant", ne-a dezvăluit omul de afaceri.

Nea Nicu este cunoscut în Constanţa. Cârciumar cu state vechi, Terzi a pus bazele unuia dintre cele mai de succes restaurante din oraş, Colonadelor. Loc preferat pentru organizarea nunţilor, restaurantul a fost însoţit şi cu un hotel, numit Ten. Familia Terzi mai are şi alte afaceri în domeniu, cum ar fi un salon de nunţi pe bulevardul Mamaia, hotelul Union din Eforie şi restaurantul Dolce Vita. Business-urile sunt duse mai departe de către copiii lui şi de familiile acestora: Stelian, Mitică, Adriana şi Nicoleta. Potrivit Registrului Comerţului, afaceristul mai este implicat doar în SC Colonadelor International SRL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • viorel 28 Feb, 2013 14:10 IESTI CEL MAI TARE NEI NICULE SATI DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SA MAI FC INCA 10 HOTELURI CA IESTI UN OM BUN SI MERITI SA FI RESPECTAT