Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:20 15 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bursa de Valori Bucureşti Oil Terminal SA suspendă contractele individuale de muncă ale salariaților (document)

ro

20 Aug, 2018 17:56 2021 Marime text

Oil Terminal suspendă, începând de luni, contractele individuale de muncă ale salariaților pentru o perioadă de 10 zile lucrătoare și va tăia prima de Ziua Petrolistului, ca urmare a unei măsuri de reducere a cheltuielilor. Raportul a fost publicat de Bursa de Valori Bucureşti.

 

„Societatea Oil Terminal SA, informează pe toți cei interesați asupra următoarelor măsuri de reducere a cheltuilor: se suspendă contractele individuale de muncă ale salariaților societății pentru o perioadă de 10 zile lucrătoare, beneficiind de o indemnizație de 75% din salariul de încadrare corespunzător locului de muncă ocupat, în conformitate cu prevederile art. 53 din Codul Muncii, începând cu data de 20 august 2018”, precizează compania.


Potrivit bvb.ro, în data de 20 august 2018, conducerea societății și sindicatul reprezentiv din cadrul societății „au semnat actul adițional nr.2 la Contractul Colectiv de muncă aplicabil la nivelul unității, prin care, de comun acord, s-a stabilit că în anul 2018, prima de Ziua Petrolisului nu se acordă”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii