Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:32 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băuturile deţinute de Kudos Events SRL, scoase la licitaţie pentru a treia oară (document)

ro

28 Sep, 2016 00:00 2324 Marime text
După ce primele două licitaţii organizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa pentru vânzarea bunurilor mobile din proprietatea debitorului Kudos Events SRL nu au avut succes, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, prin Serviciul Colectare Executare Silită Persoane Juridice, anunţă organizarea şi desfăşurarea celei de-a treia licitaţii publice.
 
Primele două acţiuni de vânzare a bunurilor au avut loc pe 25 august şi 20 septembrie. Administraţia Judeţeană de Administrare Fiscală a anunţat organizarea celei de-a treia licitaţii pe 18 octombrie, de la ora 13.00, la sediul din localitatea Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A, pentru vânzarea unor bunuri mobile, proprietate a debitorului Kudos Events SRL, în valoare totală de aproximativ 150.000 de lei.

Cantităţi importante de alcool, scoase la vânzare

Participanţii la licitaţie vor putea cumpăra următoarele băuturi deţinute de debitor: rom Zacapa, de 15 ani, şampanie Moet & Chandon Brut Imperial, şampanie Moet Brut Rose, votcă Belvedere, votcă Ciroc, whisky J&B, lichior Kahiua, rom Captain Morgan, tequila Jose Cuervo White, Schwartzhog, votcă Smirnoff Red Label, lichior Marie Brizard şi triplu sec Marie Brizard, votcă Smirnoff Black Label, Red Bull Silver Edition, Red Bull Energy Drink, tequila Jose Cuervo Escape Gold, Carolans Irish Cream, Cinzano, votcă Ciroc, şampanie Dom Perignon, whisky Johnnie Walker Black, whisky Johnnie Walker Red, whisky Wild Turkey, whisky Lagavulin, Fratelli Averna Amaro, rom Zacapa 23 de ani.
 
Prin procesul-verbal de sechestru al bunurilor cu nr. 710357/08.05.2016 a fost instituit gaj în favoarea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa. Bunurile societăţii se află în depozitul AJFP Constanţa. Pentru a se înscrie la licitaţie, cei interesaţi vor plăti în prealabil o taxă de participare ce reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei. Cei ce doresc să cumpere bunurile sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, până în ziua precedentă termenului de vânzare, oferte de cumpărare, în cazul vânzării la licitaţie, dovada plăţii taxei de participare.

Cine deţine Kudos Events SRL

Firma Kudos Events SRL a fost înfiinţată în anul 2015, are sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, strada Puşkin nr. 2, şi un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei. Firma este deţinută de Tudor Victor Dumitrescu, asociat persoană fizică, născut la data de 14 iulie 1989, în municipiul Bucureşti, cu un aport la capital de 10 lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5%/5%, şi Ioana Cârciog, asociat persoană fizică, născută la data de 17 mai 1976, în Bucureşti, cu un aport la capital de 190 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95%/95%. Conform codificării CAEN, firma se ocupă cu „alte activităţi recreative şi distractive“.
 
Anunţul de participare la licitaţia publică organizată de AJFP Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente“.

Citeşte şi

A doua strigare, la Fiscul din Constanţa, pentru băuturile clubului Kudos Events SRL (document)
 
Un club cunoscut din Mamaia, executat silit de Fiscul constănţean. Rămâne fără sute de sticle de băuturi (document)

Ti-a placut articolul?

Comentarii