Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au rămas în competiţie Adrian Gheorghiţă şi Gheorghiţă Corbu Dumitru Nancu - „2016 este ţinta mea pentru Consiliul Judeţean"

ro

26 Apr, 2012 01:21 4839 Marime text

Dumitru_Nancu_02.jpgDumitru Nancu, vicepreşedintele Agenţiei pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri îşi doreşte să-şi continue activitatea de la Bucureşti, deşi a primit propunerea să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa din partea PDL.

„Am fost onorat că organizaţia PDL s-a gândit la mine. Personal, preşedintele Chiru mi-a propus să candidez, i-am cerut răgaz să mă sfătuiesc cu o persoană din board-ul FMI, pentru că activitatea mea implică o activitate atât cu reprezentanţii FMI, cât şi cu cei de la Banca Mondială, şi din păcate problemele sunt mult prea complexe şi este nevoie de mine la Bucureşti. Ca să candidez ar însemna să las pe cineva în locul meu la Agenţie, iar un om nu poate fi format de la o zi la alta. Acesta este motivul real pentru care am transmis că nu pot intra în această competiţie. Dacă pe 30 aprilie nu va exista altă soluţie pentru Consiliul Judeţean, e singura situaţie în care mă voi sacrifica. Altfel, pot să spun că mai degrabă 2016 ar putea fi ţinta mea pentru Consiliul Judeţean", a declarat Dumitru Nancu.

La sfârşitul săptămânii, în cadrul Biroului Permanent Judeţean, membrii PDL au validat ca propunere pentru CJ candidatura lui Nancu, iar luni, acesta a fost prezent la Bucureşti împreună cu Christian Gigi Chiru. „Am fost luni împreună cu preşedintele Chiru la Bucureşti. Înainte de BPN am apucat să discut şi cu adjunctul şefului FMI în România (n.r. Delegaţia FMI este din nou prezentă la Bucureşti) şi cel mai bine este să rămân şi să continui ce am de făcut pentru ţară. Sunt convins că sunt şi alte soluţii bune pentru partid", a mai spus Nancu.

Celelalte două propuneri interne ale PDL pentru Consiliul Judeţean sunt Gheorghiţă Corbu, secretar general al organizaţiei municipale, şi Adrian Gheorghiţă, consilier judeţean. Potrivit conducerii PDL, în această săptămână se va decide numele candidatului partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Babadag 26 Apr, 2012 02:01 Nancule, las-o ca macane ! Ai intrat de 3 ori in viata ta la partid in sediu ! Ai fost si esti inca in 3 partide ( PDL, PNL ( socru primar la Baia -Tulcea ). Lasa-ne ! Lasa-ne !!!!