Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, șoferi! Două transporturi de mari dimensiuni. Unul străbate județul Constanța

ro

12 Aug, 2021 10:03 1957 Marime text
  • Convoiul va fi însoţit pe traseul precizat de un echipaj al poliţiei rutiere, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 12 august, începând cu ora 23:00, se desfăşoară un transport agabaritic, în convoi, pe traseul Berceni - Afumaţi - Urziceni - Giurgeni - Hârşova - Port Constanţa Poarta 7.

Transportul este format din două camioane, cu lăţimea de 8,2 metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră.

Convoiul va fi însoţit pe traseul precizat de un echipaj al poliţiei rutiere.

Al doilea transport agabaritic este format din două camioane, cu lățimea de 8,2 metri. Dimineață, acesta este așteptat să ajungă în Portul Constanța după ce pe parcursul nopții s-a deplasat pe traseul Berceni – Afumați – Urziceni – Giurgeni – Hârșova.

Viteză de deplasare a mașinilor de mari dimensiuni este adaptată condițiilor de trafic, iar transporturile sunt însoțite de echipaje ale Poliției Rutiere.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii