Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arafat, despre explozia din Bucureşti “O să vedem dacă sunt locuri în spitale”

ro

30 Aug, 2019 07:56 2099 Marime text
În această dimineaţă, o explozie a avut loc la o fabrică de prefabricate situată pe bulevardul Preciziei din Sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia a murit o femeie, iar alte trei persoane prezintă arsuri.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat, în această dimineață, că unul dintre cei trei răniți are arsuri foate grave, de peste 90% pe corp, și a fost dus la Spitalul Floreasca.

"Explozia a dus la decesul unei persoane, o persoană este cu arsuri foarte grave, de peste 90% pe suprafața corporală și alte două persoane, cu arsuri mai ușoare, din primele informații. Cei răniți au fost transportați la spital și forțele de intervenție încă continuă acolo acțiunea până finalizează și reușesc stabilizarea zonei și va începe sigur și o anchetă, ca să afle ce s-a întâmplat. Persoana care este rănită mai grav, din ce am înțeles, a fost transportată la Spitalul Floreasca, nu pot să vă spun celelalte două persoane", a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), la Antena3.

"O să vedem dacă sunt locuri în spitale, pentru că trebuie stabilizați și investigați. Este vorba de o explozie, nu este vorba de o arsură simplă. La o explozie, nu vorbim numai de arsuri , vorbim și de posibile leziuni interne, deci colegii de la spital prima dată trebuie să excludă și alte probleme care pot necesita o intervenție chirurgicală și, după asta, o să vedem care este situația locurile pentru arși. În acest moment, nu am informații dacă sunt sau nu sunt locuri, dar pot să vă spun că persoana respectivă este sub îngrijirea colegilor de la Spitalul Floreasca", a adăugat Raed Arafat.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: Explozie puternică în Bucureşti. O femeie a murit. Trei persoane au arsuri. Impresionante forţe de intervenţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii