Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anastasia Soare, Inna, Simona Halep Constănţence faimoase în Top 50 femei de succes

ro

24 Nov, 2016 00:00 10141 Marime text
În ediţia din 19 noiembrie, cotidianul ZIUA de Constanţa publica articolul „Cine sunt cei mai bogaţi afacerişti din Constanţa? Primii trei au o avere cumulată de 385 de milioane de euro“. În acest articol i-am prezentat pe cei 20 de constănţeni care au fost incluşi în Top 300 Cei mai bogaţi români.
 
Aceştia sunt: Gabriel ComănescuCorneliu şi Bogdan Idu, Gheorghe Bosânceanu, Niculae şi Ioan Duşu, Omer Susli, Florin Cârstocea, Ion Grecu, Grigore Comănescu, Familia Muntmark, Cătălin Marius Bucur, Nicolae Bucovală, Nicolae Năstase, familia Chimişliu, Eduard Stelian Marin, Vasile Costea, Constantin Frăţilă, George Guci, Dumitru Cilibia, Radu Merlă şi Dănuţ Florescu.
 
Astăzi vom continua cu prezentarea celor mai prospere doamne incluse în acest clasament. Acestea sunt: Anca Vlad, cu o avere cuprinsă între 240 şi 250 de milioane de euro, Veronica Drăgan, cu o avere cuprinsă între 220 şi 230 de milioane de euro, Camelia şi Corina Voiculescu, cu o avere cuprinsă între 190 şi 200 milioane de euro, Isabelle Iacob, cu o avere cuprinsă între 145 şi 150 de milioane de euro, Daniela şi Loredana Vonica, cu o avere cuprinsă între 75 şi 76 milioane euro, Luchi Georgescu, cu o avere cuprinsă între 53 şi 54 de milioane de euro, Olimpia Moica, cu o avere cuprinsă între 54 şi 56 de milioane de lei, Anastasia Soare, cu o avere cuprinsă între 32 şi 34 de milioane de euro, Edith Maria Hagen, cu o avere cuprinsă între 22 şi 24 de milioane de euro, Andreea Claudia Bencze, cu o avere cuprinsă între 21 şi 23 de milioane de euro.

„Regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, a reuşit să ridice în SUA un adevărat imperiu


Născută la Constanţa, Anastasia Soare deţine o avere cuprinsă între 32 şi 34 de milioane de euro. Supranumită „regina sprâncenelor“, ea a reuşit să ridice în SUA un adevărat imperiu în industria frumuseţii. A plecat de jos, lucrând la început într-un salon de înfrumuseţare, dar a reuşit să devină antreprenor. Azi, veniturile Anastasia Beverly Hills au depăşit opt cifre. Banii vin din saloanele ei de coafură-cosmetică, din produsele ei pentru îngrijirea sprâncenelor, care se vând în peste 1.500 de magazine numai în SUA, Canada, Chile, Australia, Mexic, dar şi în Europa. Anastasia Soare este cea care se ocupă de sprâncenele unor vedete precum Oprah, Jennifer Lopez, MadonnaNaomi Campbell, Charlize Theron sau Claudia Schiffer.

Top 50 femei de succes 


Pe lângă Top 300 Cei mai bogaţi români a mai fost publicat şi Top 50 de femei de succes, în care le regăsim pe: Gabriela Firea, primarul municipiului Bucureşti, Mariana Gheorghe - director general OMV Petrom, Nadia Comăneci - fostă gimnastă, Laura Codruţa Kovesi, procuror-şef al DNA, Simona Halep, jucătoare de tenis, Anca Vlad, preşedintele grupului Fildas Catena, Anca Dragu - ministrul Finanţelor Publice, Măriuca Talpeş - CEO Intuitext, coproprietar Softwin, Cristina Neagu - jucătoare de handbal, Andreea Esca - prezentatoare TV, Dana Demetrian - vicepreşedinte BCR, Loredana Groza - cântăreaţă, Ana Maria Popescu - spadasină, Maia Morgenstern - actriţă, principesa Margareta - Custode al Coroanei, Inna (Elena Alexandra Apostoleanu) - cântăreaţă, Corina Creţu - comisar european, Anastasia Soare - CEO Anastasia Beverly Hils, Angela Gheorghiu - soprană, Maria Lucia Hohan - designer, Cristina Bâtlan - director de creaţie şi acţionar Musette, Alexandra Copos de Prada - manager Ana Pan, Mirela Neag - jurnalist, Camelia Şucu - antreprenoare, co-fondator ClassN, Andreea Marin - vedetă TV, Isabelle Iacob - director general Help Net, Kinga Daradics - CEO MOL România, Elena Moroţan - cercetător, Alice Peneacă - fotomodel, Lucia Morariu - CEO Eximtur, Raluca Ioana van Staden - inventator, Osnat Peled - preşedinte Business Women Forum România, Valerie Cioloş Villemin - consilier independent, Gilda Lazăr - corporate Affaris Director JT International, Mihaela Leventer - medic dermatolog, Clotide Armand - manager general Egis România, Bulgaria şi Republica Moldova, vicepreşedinte USR, Rucsandra Hurezeanu - CEO Ivatherm, Carmen Iohannis - Prima Doamnă a României, Dana Cortina - director general VW Retail Spania, Mihaela Mitroi - managing partner PwC România Europa de Sud-Est, Manuela Nestor - partener coordonator NNDKP, Mihaela Nicola - CEO The Group, Daniela Lulache - director general Nuclearelectica, Doina Cepalis - CEO Te-Rox, Oana Taban - CEO Dent Estet, Olimpia Moica - director general AEM, Oana Petrescu - partener Deloitte România, Angela Creţu - vicepreşedinte Grup Avon, Raluca Ţintoiu - CEO NN Pensil, Dana Petcu - Country Manager Christian Dior.

Simona Halep, printre primele zece cele mai bune sportive ale lumii

Născută la Constanţa, Simona Halep a început să joace tenis de la patru ani. La 17 ani, Simona Halep s-a impus la Roland Garros-ul dedicat juniorilor şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului mondial rezervat sportivilor până la 18 ani. În anul 2009 a învins-o pe Angelique Kerber, care ocupa locul 95 în WTA. A reuşit să acceadă între cele mai bune 100 de tenismene ale lumii în iulie 2010, imediat după semifinala câştigată în turneul ITF de 100.000 de dolari la Biarritz. În 2012 a ajuns în Top 50 Cele mai bune sportive ale lumii, iar în august 2013, în Top 20.
 
În ianuarie 2014, a intrat în primele zece cele mai bune sportive ale lumii, după primul sfert de finală, într-un turneu de Grand Slam, Australian Open. Halep a început anul 2015 fiind pe locul 3 mondial. În ianuarie a câştigat turneul de la Shenzhen, învingând-o pe Timea Bacsinszky. În august 2016, Simona Halep coboară pe locul 5 WTA, după finalul turneului de la Cincinnati. În luna mai a acestui an, averea sportivei a sărit de suma de 12,5 milioane de dolari, bani câştigaţi în carieră. Românca se află pe locul 25 într-un top al celor mai mari câştiguri din tenis all time.

Nadia Comăneci, cea mai cunoscută româncă din lume


Supranumită „zeiţa de la Montreal”, după ce a reuşit să obţină prima notă de 10 din istoria gimnasticii, Nadia Comăneci trăieşte de 27 de ani în America. Cu toate acestea, nu a uitat de România şi continuă să-i iubească pe români. Vine în ţară cât se poate de des şi se implică în multe proiecte de binefacere. Fundaţia „Nadia Comăneci” are ca obiectiv încurajarea, susţinerea şi promovarea performanţei.

Laura Codruţa Kovesi, în topul încrederii românilor


Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, este în topul încrederii românilor când vine vorba de personalităţi publice. Şi-a început cariera la Sibiu, în 1995, când a fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Patru ani mai târziu, a devenit procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. În 2000 este propulsată în funcţia de procuror-şef al Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. În anul 2006, este numită procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Avea doar 33 de ani. În 2012, devine ministru consilier, înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană. Din 2012 ocupă funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În prezent, se află la al doilea mandat.
 
Într-un interviu acordat revistei Capital, în luna martie, Laura Codruţa Kovesi a vorbit despre cariera sa: „Lucrez de peste 20 de ani ca procuror, sistem care mulţi ani a fost considerat că este un domeniu destinat bărbaţilor. De multe ori, după angajare, am auzit colegi care susţineau că procuratura nu este pentru femei“.

Inna, renumită în toată lumea


Elena Alexandra Apostoleanu - Inna are 29 de ani şi este o femeie de succes care a devenit cunoscută în toată lumea. În prezent, se poate lăuda cu multe realizări, la care nu se aştepta niciodată. A avut turnee în America Latină, Mexic, SUA, Japonia, Europa. A colaborat cu Yandel, Pitbull, Daddy Yankee, J. Balvin. Piesele ei au fost în topurile internaţionale din mai multe ţări. De asemenea, au fost incluse pe coloana sonoră a unor filme de la Hollywood. Inna a ajuns la un număr impresionant de fani pe reţelele de socializare: 12 milioane de fani pe Facebook, un milion de fani pe Instagram, un milion de fani pe Twitter, peste 1,6 milioane de abonaţi pe YouTube şi peste un miliard de vizualizări pe YouTube.

Citeşte şi: 

Cine sunt cei mai bogaţi afacerişti din Constanţa? Primii trei au o avere cumulată de 385 de milioane de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii