Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGOA Societăţii Neptun Olimp, convocată în ședință. Numirea membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, pe ordinea de zi

ro

27 Sep, 2022 14:56 1114 Marime text
Societatea Neptun-OlimpConsiliul de Administraţie al Societăţii Neptun Olimp - S.A., cu sediul în Neptun a aprobat convocarea Adunării Generale Ordinare a acţionarilor, pentru data de 27.10.2022, ora 12.00, la sediul societăţii, cu următoarea ordine de zi:

1. numirea membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Neptun Olimp - S.A., consecinţă a expirării mandatului membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, până la finalizarea procedurii de selecţie şi numire a unor administratori în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările şi completările ulterioare;

2. stabilirea şi aprobarea duratei mandatului administratorilor provizorii în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare, cât şi în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările şi prevederile ulterioare;

3. stabilirea indemnizaţiei membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Neptun Olimp - S.A.;

4. stabilirea persoanelor ce urmează a semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Neptun Olimp - S.A.;

5. împuternicirea Directorului General al Societăţii Neptun Olimp - S.A., în vederea semnării documentelor necesare privind înregistrarea şi publicarea hotărârii AGOA.
Data-limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcţiile de administratori provizorii este data de 20.10.2022, ora 16.00, candidaturile urmând a fi depuse Ia sediul societăţii - Registratura generală.
La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 17.10.2022, stabilită ca data de referinţă.
 
Despre Neptun-Olimp SA
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul în Neptun, județul Constanța.
Acționarii Neptun Olimp SA sunt:Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (52,22%); Transilvania Investments Alliance SA (41,18%)și persoane fizice și juridice ce dețin 6,60% din capitalul social.

Persoane împuternicite sunt: Adriana Arghirescu – administrator - președintele consiliului de administrație, Mihăiță-Giani Vătuiu – administrator - vicepresedinte al consiliului de administrație, Olga Ciorchină – administrator - membru în consiliul de administrație, Mihai-Cezar Damian – administrator,  Dănuț Culețu – administrator, Dragoș Călin – administrator, Victorița Demușca – administrator, Lucian Dubălaru – administrator, Mihăiță-Giani Vătuiu – director general, Costin-Valeriu Avătavului – director general.

Pentru anul 2021, societatea ce are ca principal obiect de activitate Hoteluri și alte facilități de cazare a raportat o cifră de afaceri de 685.650 de lei, pierderi de 2.491.271 de lei și 19 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii