Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Acționarii Neptun-Olimp SA, convocați în Adunare Generală Ordinară

ro

19 Jun, 2023 13:15 1189 Marime text
Consiliul de Administraţie al Societăţii Neptun- Olimp - S.A., cu sediul în Neptun, Str. Plopilor nr. 1, jud. Constanţa, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, pentru data de 20.07.2023, ora 12.00, la sediul societăţii.
 
 
Administratorii au venit cu următoarea ordine de zi:
 

„1.Prezentarea şi aprobarea programului de investiţii al Societăţii NEPTUN-OLIMP - S.A. pentru exerciţiul financiar 2023.
2.Aprobarea încheierii unui contract de asistenţă juridică şi reprezentare cu o firmă de avocatură.
3.Împuternicirea Directorului General al societăţii NEPTUN-OLIMP - S.A., în vederea semnării documentelor necesare privind înregistrarea şi publicarea hotărârii AGOA.
La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 10.07.2023, stabilită ca dată de referinţă”.

 
 
În cazul în care nu sunt îndeplinite condiţiile legale cu privire la prezenţa acţionarilor pentru prima convocare, respectiv data de 20.07.2023, se convoacă cea de-a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 21.07.2023, la aceeaşi oră, în acelaşi loc, cu aceeaşi dată de referinţă şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor la data de referinţă au posibilitatea de a vota şi prin corespondenţă înainte de adunarea generală.


Totodată, s-a aprobat convocarea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor pentru data de 20.07.2023, ora 13.00, la sediul societăţii, cu următoarea ordine de zi:

„1.Prezentarea şi aprobarea cererii societăţii Lago Neptun - S.R.L., referitoare la solicitarea de a achita plata despăgubirii pentru servitutea acordată de Neptun-Olimp
-S.A., pentru suprafaţa de teren de 1.037 mp, în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 137/2002 privind unele măsuri pentru accelerarea privatizării şi Ordonanţa de Urgenţă nr. 88/1997, privind privatizarea societăţilor comerciale, în cinci rate anuale egale.
2.Împuternicirea Directorului General al societăţii Neptun-Olimp - S.A. în vederea semnării documentelor necesare privind înregistrarea şi publicarea hotărârii AGEA”.


Citește și:
Afaceri Constanța Acționarii Neptun-Olimp SA au votat administratorii provizorii. Ce alte decizii au luat în AGOA?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii