Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacere cu (scădere în) greutate Fraţii Mihai şi Radu Suta şi-au scos la mezat sala de fitness cu tradiţie din Constanţa

ro

20 Jan, 2015 00:00 8949 Marime text
După sărbători, majoritatea constănţenilor au dat iama în sălile de fitness, în căutarea siluetei pierdute printre sărmăluţe, fripturi şi salată boeuf. Unii însă sunt mai pudici şi preferă şi îşi ţină surplusul de kilograme ascunse de ochii lumii, aşa că fac eforturi pentru a-şi umple locuinţele de aparate de gimnastică voluminoase şi greoaie. Pentru cei cu dare de mână, există însă o altă soluţie: o sală de fitness personală. Chiar în Constanţa este una disponibilă, care îşi caută noi proprietari.

„Oportunitate unică! Sală de fitness cu tradiţie şi clientelă formată. Clădire cu trei etaje compusă, beneficiază de sală de fitness dotată cu aparatură profesională, sală aerobic, spinning, kangoo jumps, două vestiare, saună uscata, solar. Clădirea beneficiază de sistem de climatizare şi centrală pe gaz“, sună un anunţ de vânzare postat pe un site specializat în imobiliare. Situată în zona ICIL din Constanţa, SanGym este, într-adevăr, un nume pe care pasionaţii de mişcare în sală îl cunosc foarte bine. Proprietarii vând afacerea la cheie pentru mai puţin de 300.000 de euro. Înfiinţată în 2004, SanGym Fitness Club a fost una dintre primele săli de fitness din Constanţa, amenajată la standarde europene, obiectiv care a jucat un rol important în modernizarea industriei de gen, la nivel local, sediul de pe strada Theodor Burada dispunând de o suprafaţă totală de aproape 500 de metri pătraţi.

Proprietarii afacerii sunt Mihai Dumitru şi Radu Ştefan Suta, care deţin împreună majoritatea părţilor sociale, şi Silvia Popa, care deţine 45% din cota de participare la beneficii şi pierderi. Mihai Dumitru Suta este totodată şi administratorul firmei ce are ca domeniu principal de activitate, conform codificării CAEN, „activităţi de întreţinere corporală“. În anul 2013, firma a avut o cifră de afaceri de 50.706 de lei, un profit negativ de -104.382 şi nouă salariaţi, fiind al doilea an consecutiv când afacerea a mers pe minus.

Mihai Suta este asociat şi administrator şi în Sufro Company SRL, un restaurant ale cărui baze au fost puse în 2013 şi care funcţionează la aceeaşi adresă cu sala de fitness şi cu firma Equipments Trading SRL, unde a fost de asemenea asociat şi care, în prezent, apare radiată.

Radu Suta apare ca asociat doar în această afacere - Sangymclub SRL. Silvia Popa mai apare ca asociat doar în Popa Dumitru Silvia - Persoană Fizică Autorizată.

Potrivit portalului Vrajitorul.eu, Mihai Dumitru Suta apare, alături de Pavel Fronea, ca administrator al societăţii Nikos Greek Restaurant SRL, societate pe care funcţionează restaurantul Nikos Greek Taverna.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii