Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:27 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Neptun — Olimp SA, convocată în ședință. Ce s-a decis cu privire la procedura de insolvență a societății

ro

27 Aug, 2021 16:33 830 Marime text
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, votează împotriva introducerii cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenței 


Societatea Neptun Olimp SA a convocat adunarea generală extraordinară a acționarilor pentru data de 26.08.2021 prima convocare ora 12.00 și 27.08.2021 a doua convocare ora 12.00. Potrivit documentului publicat pe Bursa de Valori Bucureşti, AGEA din data 26/27.08.2021 s-a întrunit la a doua convocare.
 
Astfel, Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor S.C. Neptun — Olimp S.A., convocată în ședința extraordinara din data de 27.08.2021, la a doua convocare hotăraște:
 
Art. 1. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, votează împotriva introducerii cererii de deschidere a procedurii generale a insolvenței prevăzute de Legea 85/2014 pentru societatea Neptun Olimp SA, cu declararea intenției de reorganizare a societății și numirea unui administrator judiciar.
 
Art. 2. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, votează împotrivă dizolvării și lichidării societății Neptun Olimp SA în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societățile și solicită Consiliului de Administrație al societății Neptun Olimp SA, ca în termen de 30 de zile de la ţinerea prezentei ședințe AGEA, să prezinte Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului următoarele:
- Prezentarea unui raport privind cauzele care au determinat prezenta situație financiară, raport care să includă și analiza modului de administrare a participațiilor la cele patru societăți la care Neptun Olimp SĂ este acționar;
- Transmiterea unei note de informare privind modul de utilizare a sumelor obținute din vânzările de active aprobate în anul 2019, realizate în scopul implementării strategiei de dezvoltare aprobate prin hotărârea AGA din data de 27.05.2019;
- Întocmirea unui plan de redresare care să includă un plan de rambursare a datoriilor conform OG nr. 6/2019, precum și prezentarea unui plan de valorificare a activelor imobilizate, respectiv a celor financiare, în scopul asigurării sursei de rambursare a datoriilor și asigurarea continuității activităților.
 
Art. 3. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, aprobă cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, data de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele prezentei hotărâri AGEA, ca fiind data de 16.09.2021.
 
Art. 4. Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, împuternicește cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, pe Ilie Marius — Director General, pentru publicitatea hotărârilor adoptate și depunerea și înregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comerțului, persoana împuternicită putând delega unei alte persoane, salariată a societății, mandatul sau cu privire la îndeplinirea formalităților menționate.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Ministerul Economiei solicită deschiderea procedurii de insolvenţă pentru societatea Neptun Olimp SA

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii