Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor COMCM Constanța, convocată. Se scoate la vânzare un teren

ro

06 Apr, 2022 00:00 1622 Marime text
  • Ședința a fost stabilită pentru data de 29.04.2022, ora 10.00
 
 
Consiliul de Administraţie al Societăţii COMCM SA, cu sediul în mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 29.04.2022, ora 10.00, care se va desfăşura la sediul societăţii.
 
Ordinea de zi va fi formată din următoarele puncte:
 
1.Alegerea secretariatului de şedinţă format dintr-o persoană, respectiv dna Gabriela Alexe, acţionar al societăţii cu datele de identificare disponibile la sediul societăţii, însărcinată cu verificarea prezenţei acţionarilor, îndeplinirea formalităţilor cerute de lege şi actul constitutiv pentru ţinerea adunării generale, numărarea voturilor exprimate în cadrul şedinţei adunării generale şi întocmirea procesului-verbal de şedinţă.
 
2. Aprobarea vânzării terenului situat în mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, jud. Constanţa şi a construcţiilor existente pe acest teren.
 
3. Împuternicirea Consiliului de Administraţie să procedeze la vânzarea terenului şi a construcţiilor existente pe acest teren, situat în mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, jud. Constanţa, conform aprobării de la punctul 2. Consiliul de Administraţie este împuternicit să stabilească procedura de vânzare, să realizeze operaţiunea de vânzare şi să semneze contractul de vânzare.
 
 
4. Stabilirea datei de 19.05.2022, ca dată de înregistrare pentru identificarea acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
5. Mandatarea Directorului General al Societăţii, Alexe Gabriela, cu posibilitatea submandatării de terţe persoane, pentru a efectua toate formalităţile de publicitate şi înregistrare a hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor la prima convocare, se convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 30.04.2022, cu aceeaşi ordine de zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc. La şedinţă pot participa şi vota numai acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor societăţii la data de 19.04.2022, stabilită ca dată de referinţă.
 
Capitalul social al societăţii COMCM - S.A. este format din 236.316.678 acţiuni nominative, fiecare acţiune dând dreptul la un vot în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
Acţionarii, reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social, până la data de 12.04.2022, ora 16.00, au dreptul:
– de a introduce puncte pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, cu condiţia ca fiecare punct să fie însoţit de o justificare sau de un proiect propus spre adoptare de Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor;
– de a prezenta proiecte de hotărâre pentru punctele incluse sau propuse spre a fi incluse pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
Aceste drepturi pot fi exercitate numai în scris şi depuse sau transmise prin poştă/curierat la sediul social al societăţii din jud. Constanţa, mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144 sau prin mijloace electronice, cu semnătură electronică extinsă, la adresa de e-mail comcmsa.financiar@gmail.com.
 
Fiecare acţionar are dreptul să adreseze întrebări privind punctele de pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor. Acţionarii menţionaţi în alineatele precedente au obligaţia să trimită întrebările în scris, în plicuri închise, însoţite de copii certificate ale actelor de identitate, buletin/carte de identitate în cazul persoanelor fizice, respectiv certificat de înregistrare în cazul persoanelor juridice, precum şi copia actului care dovedeşte calitatea de reprezentant legal al acestora, la sediul societăţii, cu menţiunea scrisă clar, cu majuscule: „PENTRU ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR din data de 29/30.04.2022“ sau prin e-mail la adresa comcmsa.financiar@gmail.com, având ataşată semnătură electronică extinsă.
 
Documentele, materialele informative şi proiectele de hotărâri ale Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi sunt disponibile şi pot fi consultate la sediul societăţii din jud. Constanţa, municipiul Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, începând cu data de 29.03.2022, în zilele lucrătoare, între orele 09.00 şi 15.00 sau pe site-ul societăţii www.comcm.ro.
 
Acţionarii înregistraţi la data de referinţă pot participa şi vota la Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor direct sau pot fi reprezentaţi şi prin alte persoane decât acţionarii, pe bază de împuternicire specială sau generală.
 
Accesul acţionarilor îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice sau acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea specială sau generală dată persoanei fizice care le reprezintă.
 
În cazul acţionarilor persoane juridice, aceştia pot participa la Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor prin reprezentantul legal. Calitatea de reprezentant legal se constată din lista acţionarilor la data de referinţă primită de la Depozitarul Central.
Formularele de împuterniciri speciale, în limba română şi în limba engleză, se pot obţine de la sediul societăţii din jud. Constanţa, mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, începând cu data de 29.03.2022, între orele 9.00 şi 15.00, sau de pe site-ul societăţii www.comcm.ro.
 
Un exemplar al împuternicirii speciale, în limba română sau în limba engleză, se va depune/expedia la adresa din jud. Constanţa, mun. Constanţa, Bd. Aurel Vlaicu nr. 144, pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, până la data de 27.04.2022, ora 10.00, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în această adunare, într-un plic închis cu menţiunea scrisă clar, cu majuscule: „PENTRU ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR din data de 29/30.04.2022“. Un exemplar va fi pus la dispoziţia reprezentantului, pentru ca acesta să îşi poată dovedi această calitate, iar un exemplar va fi păstrat de acţionar. Împuternicirea specială se va putea transmite şi prin mijloace electronice cu semnătură electronică extinsă, la adresa de e-mail comcmsa.financiar@gmail.com.
 
Împuternicirile speciale care nu sunt primite, la adresa menţionată în convocare, până la data de 27.04.2022, ora 10.00, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului şi majorităţii în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 29/30.04.2022.
Buletinul de vot prin corespondenţă, în limba română sau în limba engleză, poate fi obţinut începând cu data de 29.03.2022, între orele 09.00 şi 15.00, de la sediul societăţii din jud. Constanţa, mun. Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144, sau de pe site-ul societăţii www.comcm.ro.
 
În cazul votului prin corespondenţă, buletinul de vot, completat şi semnat în limba română sau în limba engleză, însoţit de copia actului de identitate (buletin/carte de identitate în cazul persoanelor fizice, certificat constatator eliberat de Registrul Comerţului în cazul persoanelor juridice), poate fi transmis la sediul societăţii din jud. Constanţa, mun. Constanţa, bd. Aurel Vlaicu nr. 144, pentru Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor până la data de 27.04.2022, ora 10.00, sub sancţiunea pierderii exerciţiului dreptului de vot în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor, în plic închis, cu menţiunea scrisă clar, cu majuscule: „PENTRU ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR din data de 29/30.04.2022“. Votul prin corespondenţă se va putea transmite şi prin mijloace electronice cu semnătură electronică extinsă, la adresa de e-mail comcmsa.financiar@gmail.com, având la subiect înscris „PENTRU ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ A ACȚIONARILOR din data de 29/30.04.2022“.
 
Buletinele de vot prin corespondenţă care nu sunt primite la adresa menţionată în convocare până la data de 27.04.2022, ora 10.00, nu pot fi luate în calcul pentru determinarea cvorumului şi majorităţii în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
Documentele prezentate într-o limbă străină (cu excepţia actelor de identificare şi a celor redactate în limba engleză) vor fi însoţite de traducerea realizată de un traducător autorizat în limba română sau engleză.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor COMCM Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii