Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost luate de Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor COMCM Constanța

ro

26 Mar, 2022 11:48 1395 Marime text
COMCM. Foto: ZIUA de ConstanțaÎn data de 25.03.2022, ora 12,00, s-a desfășurat Adunarea Generala Extraordinara a Acționarilor COMCM SA, la prima convocare.

Potrivit unui comunicat al COMCM publicat de Bursa de Valori București, în prezența acționarilor societății reprezentând 98,494 % din capitalul social, cu unanimitatea voturilor exprimate, s-au adoptat următoarele

HOTĂRÂRI

Art. 1. Se aprobă alegerea secretariatului de ședință format dintr-o persoana, respectiv Călin Dragoș, acționar al societății, cu datele de identificare disponibile la sediul societății.

Art. 2. Se respinge împuternicirea consiliului de administrație pentru întocmirea unui proiect de divizare asimetrica a Societății COMCM S.A. Constanta.

Art. 3. Se aproba mandatarea Directorului General al societății, Alexe Gabriela, care va efectua toate demersurile necesare publicării și înregistrării hotărârilor adoptate de Adunarea Generala Extraordinara a Acționarilor.

Art. 4. Se aproba modificarea actului constitutiv al societății astfel:

-se modifica art. 14 alin. (2) care vă avea următorul conținut "Pentru validitatea deliberărilor Adunării Generale Extraordinare este necesara la prima convocare prezenta acționarilor care să dețînă cel puțîn o pătrime din numărul total de drepturi de vot, iar la a doua convocare, prezenta acționarilor care să dețînă cel puțîn o cincime din numărul total de drepturi de vot, iar hotărârile se iau cu majoritatea voturilor deținute de acționarii prezenți sau reprezentați". 

Art. 5. Se aproba împuternicirea lui Calin Dragoș, având datele de identificare la sediul societății, să semneze Actul Constitutiv actualizat al COMCM S.A, conform prezentei hotărâri AGEA.

Rezultatele voturilor exprimate pentru aprobarea punctelor prezentei hotărâri au fost următoarele:
Rezultate vot COMCM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii