Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobiliare Constanța COMCM SA se poate apuca de desființat construcțiile de pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

11 Feb, 2024 17:00 989 Marime text
  • Documentația are o valabilitate de 24 de luni.
 
 
Primăria Constanța a emis o autorizație de desființare pentru compania COMCM SA, pentru investiția făcută în municipiu.
 
Prin AD numărul 5 din data de 8 februarie 2024, firma dorește desființarea construcțiilor existente pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 144, lot 1/2/2, Constanța. Documentația are o valabilitate de 24 de luni.
 
Despre SC COMCM SA
 

Potrivit Termene.roCOMCM SA a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul Constanța, iar obiectul de activitate principal este „Fabricarea betonului“.
 
Asociații sunt SIF Transilvania, cu 56.7247 %, din Brașov, Frățila Constantin, cu 32.7508 %, Listă acționari persoane fizice 10.08 % și COMCM SA, 0.4424 %.
 
Administratori sunt Gabriela Alexe, Bogdan - Nicolae Roșu și George - Cosmin Stancu.

În 2022, COMCM SA a avut o cifră de afaceri de 1.128.353 lei, o pierdere de 4.094.228 lei și număr mediu de salariați - 0.

Platforma termene.ro, informează că COMCM SA are patru contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


Reamintim, la data de 18 decembrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat 7 percheziții domiciliare la domiciliile a patru persoane fizice și două persoane juridice.

Conform anchetatorilor, acestea sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de proiectarea, verificarea, expertizarea, realizarea unei construcții ori executarea de modificări ale acesteia fără respectarea reglementărilor tehnice privind stabilitatea și rezistența, dacă în acest fel este pusă în pericol viața sau integritatea corporală a uneia sau mai multor persoane, înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Prejudiciul în cauză este de 2.000.000 de lei. Compania vizată ar fi fost COMCM SA Constanța. 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Imobiliare Constanța. Demersuri ale COMCM SA pentru reconversia unor terenuri din municipiu (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii