Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:13 22 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitate rutieră Șoferi constănțeni, prinși băuți la volan, în acest weekend

ro

24 Feb, 2020 11:31 873 Marime text
Polițiștii rutieri au întocmit mai multe dosare penale unor șoferi prinși băuți la volan.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 februarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au depistat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Salcâmilor din localitatea Nuntași, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 08.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei, dinspre localitatea 2 Mai către punctul de trecere a frontierei Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Agigea au depistat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Avram Iancu din comuna Agigea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un bărbat, de 35 de ani, care a condus o autoutilitară pe strada Plantelor din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Florilor din comuna Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Principală din comuna Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Medgidiei din orașul Cernavodă, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iuliu Maniu din comuna Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mare din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii