Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiuni de ecologizare de Ziua Internationala a Pamantului

ro

20 Apr, 2010 04:03 2661 Marime text
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Pământului, Comisariatul Judeţean Constanţa al Gărzii Naţionale de Mediu, organizează în colaborare cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în data de 22 aprilie, o acţiune de ecologizare a Parcului Tăbăcărie din Constanţa. La această acţiune vor participa reprezentanţi ai SC Constanţa South Container Terminal SRL, Corpul Voluntarilor de Mediu, Fundaţia Ecowatch şi elevi din cadrul Colegiului Tehnic "Vasile Pârvan", Şcolii "Mihail Koiciu", Şcolii "Remus Opreanu" şi Şcolii "Dan Barbilian".

Scopul activităţilor dedicate acestui eveniment important îl constituie sensibilizarea opiniei publice cu privire la necesitatea protejării mediului, a conservării resurselor naturale şi a biodiversităţii.

De asemenea, Comisariatul Judeţean Constanţa este partener în Proiectul "S.O.S. Planeta Albastră", lansat cu acest prilej de Palatul Copiilor Constanţa şi Şcoala cu clasele I-VIII "I.C. Brătianu", precum şi în Proiectul Naţional 2010 "Ecowatch School Guard" în cadrul căreia se derulează acţiuni de ecologizare în ziele de 22 şi 23 aprilie şi Simpozionul Naţional "Nouă ne pasă, ţie nu?" care se va desfăşura în data de 24 aprilie la Şcoala „Dan Barbilian".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii