Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime închiriază toalete mobile! Firma câștigătoare este foarte cunoscută (DOCUMENT)

ro

01 Oct, 2022 16:18 1449 Marime text
  • Prestatorul, în cadrul serviciilor prestate va desfășura activități conform caietului de sarcini, respectiv: să pună la dispoziția entității contractante toaletele ecologice (40 buc.) în termen de 3 zile de la data când contractul își produce efecte, va efectua săptămânal câte un serviciu de întreținere și curățare care va cuprinde următoarele operațiuni: vidanjare bazin, spălare interioară cu jet de înaltă presiune, curățare (ștergere), parfumare interior, înlocuire pastile pișoar, înlocuire hârtie igienică, înlocuire substanța activă neutralizantă biodegradabilă, spălare exterior cabine cu jet de înaltă presiune etc.

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța închiriază toalete mobile ecologice!

Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 163.200 lei, iar serviciul va fi asigurat de compania Envirotech.
 

Descrierea succintă

Prin achiziția serviciilor de Închiriere și întreținere toalete mobile ecologice se solicită următoarele:
a) satisfacerea cerințelor și nevoilor de utilitate publică a comunității portuare;
b) protecția sănătății publice;
c) responsabilitatea administrației față de operatorii portuari;
d) ridicarea continuă a standardelor și a indicatorilor de performanță ale companiei;
e) protecția și conservarea mediului natural și construit;
f) întreținerea și conservarea patrimoniului companiei.

Prestatorul, în cadrul serviciilor prestate va desfășura activități conform caietului de sarcini, respectiv: să pună la dispoziția entității contractante toaletele ecologice (40 buc.) în termen de 3 zile de la data când contractul își produce efecte, va efectua săptămânal câte un serviciu de întreținere și curățare care va cuprinde următoarele operațiuni: vidanjare bazin, spălare interioară cu jet de înaltă presiune, curățare (ștergere), parfumare interior, înlocuire pastile pișoar, înlocuire hârtie igienică, înlocuire substanța activă neutralizantă biodegradabilă, spălare exterior cabine cu jet de înaltă presiune etc..

Serviciile vor fi prestate în incinta Port Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia.
 

Despre Envirotech SRL

Envirotech SRL a fost înființată în anul 1999, conform Confidas.ro, cu sediul social pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța.

Printre acționarii societății a fost până în 2010 și Radu Merlă, soțul directorului direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța, Ani Merlă.

În prezent, asociat unic este Dănuț Florescu.

Administrator este Daniela Șopoglu.

Compania are patru puncte de lucru declarate.

În 2021, firma lui Florescu a declarat o cifră de afaceri de 6,2 milioane de lei, profit de 524.327 lei dar și datorii de 2,5 milioane de lei.

Compania a încheiat 256 contracte de achiziții publice în valoare totală de 16.647.116,89 lei.

Potrivit www.confidas.ro, Envirotech SRL a mai derulat contracte cu Muzeul de Arheologie și Istorie Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, CNAIR, diverse unități militare sau cu primării din județul Constanța și nu numai.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Constanța închiriază toalete ecologice și lavoare mobile de la partenerul de afaceri al soțului unui director al administrației Chițac (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii