Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au sărit în apărarea familiei prezidenţiale Pedelistele lui Chiru îşi atacă suratele din opoziţie

ro

23 Jan, 2012 00:00 1157 Marime text

Conducerea organizaţiei de femei a PDL Constanţa susţine neimplicarea în viaţa politică a soţiei preşedintelui, Maria Băsescu. Din acest motiv, ele dezaprobă propunerea venită din partea USL-istelor, care sugerau că este nevoie de o intervenţie din partea Mariei Băsescu, în calitate de nevastă, pentru ca şeful statului să demisioneze cât mai curând.


„Referitor la declaraţiile Preşedintei Organizaţiei de Femei a PSD, Organizaţia Judeţeană de Femei PDL Constanţa consideră că implicarea de către colegele politiciene de la PSD şi PNL a soţiei preşedintelui în disputa politică este deplasată, având în vedere discreţia publică adoptată de Maria Băsescu. Constatăm cu regret că femeile de la PSD şi PNL şi-au înţeles greşit misiunea politică. Aşteptăm mai multă înţelepciune de la ele pentru simplul fapt că femeile sunt mai lucide, mai înţelepte şi înclinate să tempereze avântul revoluţionar al bărbaţilor", susţin femeile din PDL.
Mergând pe reţeta recomandă de preşedintele PDL, Emil Boc, acestea le solicită suratelor de la PSD şi PNL să dea curs unui dialog „pentru a discuta lucid şi cu înţelepciune despre problemele pe care le are societatea noastră şi mai ales despre soluţiile pe care le pot găsi împreună".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii