Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finanţatorul Marian Diaconescu - „Fotbaliştii Farului par blazaţi, obosiţi. Nu reuşesc să-i mai înţeleg"

ro

08 Oct, 2012 01:00 2794 Marime text
farul.jpgFC Farul a pierdut cu 1 la 2 meciul din etapa a şasea a Ligii a 2-a, seria întâi, de pe terenul formaţiei Rapid CFR Suceava, „marinarii" rămânând cu doar trei puncte cucerite până acum.

Golurile au fost marcate de Căinari (min. 18 - şut de la 12 m), I. Plămadă (min. 68 - cap după centrarea lui Semeghin), respectiv Săceanu (min. 51 - a dejucat pasul la ofsaid al defensivei gazdelor şi l-a lobat pe portarul Andrei Preda, fost jucător la FC Farul).

Echipa constănţeană a jucat cu: G. Curcă - Băjan, Stegaru, Ţabără, Săceanu - Niţescu, Ghenciu (min. 73, Coteanu), Buzea, Sg. Popescu (min. 46, Bârlădeanu) - Stoianof (min. 46, M. Matei), S. Chiţu.

Evoluţia Farului a lăsat de dorit, Marian Diaconescu, unul dintre finanţatorii clubului, exprimându-se în termeni critici la adresa jucătorilor.

„A fost un joc foarte slab al nostru, lipsit total de atitudine. În afară de gol, şi acela venit dintr-o fază care nu anunţa nimic, n-am avut nicio ocazie. Diferenţă enormă între evoluţia de la Braşov şi cea de acum. De data aceasta, arbitrajul a fost super-corect. Aşa mi-aş dori mereu. Am pierdut pe mâna noastră. Jucătorii cu experienţă, de la care mă aştept la mai mult, nu dau randament. Fotbaliştii par blazaţi, obosiţi. Nu reuşesc să-i mai înţeleg. Sunt prea mari oscilaţiile în joc. Ca să crească, tinerii noştri trebuie să vadă ceva la fotbaliştii rutinaţi", a declarat Diaconescu.

Sursa foto: FC Farul

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii