Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In cautarea ospataritei la Edi Cafe (document)

ro

19 Jul, 2010 00:41 8577 Marime text

cap_5.jpgstele_edi_cafe.jpg

 

 

Nu cred că sunt mulţi cei care ştiu de existenţa acestui bar. Îl puteţi găsi pe bulevardul Ferdinand nr. 97A, vis-a-vis de Spitalul de Boli Infecţioase. Este o clădire nu prea mare, dar parcă prea cochetă pentru acea zonă plină de blocuri vechi şi cenuşii. Sunt două lucruri care îţi atrag privirea asupra acestei clădiri: forma ei şi geamurile.

Edi_Cafe_2.jpgChiar dacă pare destul de mare, în interior nu este foarte mult spaţiu. Sunt cam şase mese destul de înghesuite. Dar nu sunt mulţi clienţi sau mulţi ospătari care să te deranjeze. Pe un perete sunt desenaţi doi palmieri care nu se încadrează foarte bine în decor, dar te binedispun. Scaunele sunt confortabile, cu greu rezişti să nu închizi ochii când ai în faţă acel desen. Pentru că este vară sunt puse patru mese şi afară, pe trotuar, că doar este la modă. Sunt acoperite de două umbrele mari, dar la ce călduri sunt zilele astea, nu prea mai contează dacă ai ceva deasupra capului care să te ferească de razele soarelui. Te topeşti şi la umbră şi la soare. Fiind situat în apropierea gării, mă aşteptam să aibă nişte preţuri foarte mari, dar nu este deloc aşa. Costă cinci lei o cafea, şase lei un capuccino, patru lei o apă. Ba chiar au şi oferte speciale între 11:00 şi 16:00. Plăteşti doar opt lei pentru o apă şi un capuccino, adică economiseşti cam doi lei. Nu este mult, dar mă bucură faptul că din ce în ce mai multe baruri şi restaurante adoptă această strategie. Este un efect al crizei economice, foarte bine venit după părerea mea. Cu servirea nu sunt probleme dacă stai în interior, îţi va fi uşor să dai de ospătăriţă. Dacă alegi să stai pe terasă, vei fi nevoit la un moment dat să te ridici să cauţi tu ospătăriţa, pentru că iese foarte rar din bar. Este singură, dar nu ar trebui să fie asta o scuză.

Barul funcţionează pe societatea Edico Market SRL, administrată de Cătălin Dardac.

Edi Cafe primeşte trei stele. Am scăzut două pentru calitatea servirii şi pentru amenajarea puţin haotică din interior.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ionut 24 Aug, 2010 22:38 supe baru am baut ieri vreo 5 beri nui scump timisoreana,ursus 3,5ron deci...in schimb ar trebui pt stelele barului sa puna si un wireles.multumesc pt servirea domnisoarei dragute