Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea SC Arimex Comexim 2000 a pregătit surprize de 1 Iunie Albă ca Zăpada şi clovn pentru copii internaţi la SCJU (galerie foto)

ro

02 Jun, 2011 00:00 4151 Marime text
cantina-cantina_1.jpgPeste 60 de copii internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa la Pediatrie, Chirurgie Pediatrică, Ortopedie şi ORL au avut parte ieri, de ziua lor, de un cadou minunat: pachete cu dulciuri şi fructe, coifuri, dar şi un clovn şi o Albă-ca-Zăpada care i-au amuzat, le-au făcut animăluţe din baloane şi i-au pictat pe faţă

Această acţiune a conducerii firmei care se ocupă de pregătirea meselor zilnice pentru pacienţii SCJU a mai avut loc şi anul trecut.

Conducerea Arimex Comexim 2000, firmă care se ocupă de pregătirea hranei pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi nu numai, a venit ieri, cu o surpriză pentru pacienţii cei mai mici ai instituţiei spitaliceşti.

cantina_2.jpgAceiaşi clovni care au venit şi anul trecut să-i bucure pe cei mici au fost prezenţi ieri la Spitalul Judeţean, unde au împărţit, împreună cu angajaţii societăţii, pachete cu fructe şi dulciuri. Copiii, cu mic, cu mare, însoţiţi de mămici sau singuri, au venit cu nerăbdare în holul de la etajul 6 al SCJU pentru a primi vizita matinală a personajelor de basm. Clovnul a fost cel care le-a descreţit frunţile prichindeilor care, în ciuda vârstei fragede pe care o au, sunt nevoiţi să stea în spital alături de mămicile lor pentru a-şi trata afecţiunile. Acesta le-a spus glume, le-a făcut diferite figurine din baloane şi a încercat să-i scoată din starea pe care prezenţa într-un astfel de loc ţi-o creează.

cantina_copii.jpgA venit şi Albă-ca-Zăpada, pe care toţi copii o ştiu din poveşti, însă de această dată singură, dar a încercat pe cât posibil să-i transforme pe cei mici în piticii ei, pictându-i pe fiecare pe faţă, transformându-i în diferite personaje de poveste. Oaspeţii au mers mai apoi şi pe la saloanele de chirurgie ortopedică, unde au împărţit cadouri, baloane şi le-au adus un zâmbet pe chip şi celor care sunt nevoiţi să stea în pat din cauza afecţiunile pe care le au. Pe lângă bucuria aducerii personajelor de basm lângă patul de spital, conducerea Arimex Comexim 2000 a pregătit micilor pacienţi un meniu aşa cum le place lor: piure cu şniţel de pui, portocale, mere, dar şi cozonac bun, budincă de macaroane cu brânză şi stafide. Cozonacii pentru copii şi pentru toţi ceilalţi pacienţi internaţi au venit de la Dobrogea Grup, care a donat 1.000 de cozonaci pentru ieri, dar şi pentru azi, când creştinii sărbătoresc Înălţarea Domnului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii