Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR - Comunicat guvern / 06.02.2012

ro

06 Feb, 2012 18:05 1175 Marime text

Uniunea Națională pentru Progresul României susţine formarea rapidă a unui Guvern care să asigure stabilitatea politică şi să ofere un semnal puternic de credibilitate economiei româneşti şi pieţelor externe.

UNPR va susţine formula guvernamentală construită pe majoritatea parlamentară existentă, care va respecta principiile responsabilităţii, stabilităţii şi solidarităţii şi care va asigura o bună administrare a țării.

UNPR susţine, de asemenea, introducerea în programul de guvernare a proiectului privind taxarea marilor averi, proiect care se regăseşte şi în protocolul Coaliţiei.

Legea privind taxa pe marile averi inițiată de UNPR în anul 2010 este cerută de majoritatea românilor şi va asigura o distribuţie mai echitabilă a avuţiei naţionale, fiind un instrument eficient de sprijin pentru categoriile de populaţie vulnerabile în faţa crizei.

Încă din 2010, UNPR a susţinut că cei care au mai mult trebuie să suporte mai mult şi cei care au mai puţin trebuie să suporte mai puţin din povara crizei economice. Aşadar, taxarea averilor este absolut necesară atât din punct de vedere economic, cât şi din punct de vedere social, iar pe termen lung solidaritatea trebuie să fie un cuvânt de ordine în societatea românească.

Biroul de presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii