Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare referitoare la evenimentul din localitatea Vadu, Constanţa

ro

09 Nov, 2010 17:56 1481 Marime text
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea doreşte să transmită pe această cale condoleanţe familiei Câniparu şi în mod special copiilor acesteia afectaţi de această tragedie. De asemenea, doreşte să îşi exprime surprinderea şi dezaprobarea faţă de acest gest inexplicabil pentru principiile creştine.

„Sunt costernat! Era o familie normală...mi-e greu să înţeleg cum s-a putut întâmpla aşa ceva! Prioritatea noastră în acest moment este acordarea de sprijin pastoral şi de specialitate celor doi copii şi familiei. I-am vizitat deja. Cel mic este mai puţin afectat având în vedere vârsta însa copilaşul cel mare este devastat şi nu poate să-şi explice gestul tatălui său" a declarat pastorul local, domnul Liviu Bădescu, la aflarea veştii.

„Iată că, deşi suntem implicaţi la nivel naţional şi mondial în campania „EndItNow" pentru oprirea violenţei împotriva femeilor ce include materiale de informare şi strangerea a un milion de semnaturi pentru a fi trimise către Organizaţia Naţiunilor Unite, realitatea unor evenimente imediate ne arată cât de fragilă este fiinţa umană în faţa problemelor de zi cu zi" a mai declarat pastorul Liviu Bădescu.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este recunoscută de Statul Român alături de celelalte Biserici care funcţionează în România fiind cunoscută prin transparenţa şi prin acţiunile din domeniul social, medical, educaţional şi al libertăţii religioase.

Biserica Adventista de Ziua a Șaptea este implicată intens in actiuni care urmaresc binele social avand o retea de 783 de institutii medicale dintre care 442 de clinici si dispensare si 168 de spitale si sanatorii care deservesc 15 milioane de persoane si promoveaza in mod consecvent programele de asigurare a sanatatii populatiei.

De asemenea, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea se remarcă în rândul bisericilor creştine prin faptul că deţine unul dintre cele mai dezvoltate sisteme educaţionale protestante din lume cu 7.597 şcoli, colegii şi universităţi ce asigură educaţia a peste 1.500.000 de persoane.

Învăţăturile şi convingerile religioase sunt disponibile oricarei persoane interesate pe site-ul oficial al acesteia www.Adventist.ro alături de datele de contact, acestea fiind disponibile oricărei persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii