Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii pot deveni Prieteni UNICEF

ro

05 Dec, 2011 23:40 1065 Marime text

Printr-un sprijin mic, dar constant, constănţenii pot ajuta copiii vulnerabili din Romania şi din întreaga lume să crească sănătoşi, să fie protejaţi împotriva violenţei şi abuzului sau să aibă acces la educaţie.

În luna decembrie a.c., în parteneriat cu BRD - Groupe Société Générale, UNICEF România desfăşoară în oraşul Constanţa o campanie stradală adresată potenţialilor donatori lunari. Timp de 4 săptămâni, în perioada 5-30 Decembrie 2011 echipe de mesageri UNICEF se vor afla în faţa unor sucursale BRD - Groupe Société Générale din Constanţa şi vor prezenta clienţilor băncii programul „Prietenii UNICEF". Prin intermediul programului „Prietenii UNICEF", orice persoană sau firmă care detine un cont curent deschis la BRD - Groupe Société Générale poate contribui cu o donaţie lunară la schimbarea vieţii copiilor defavorizaţi din România şi din întreaga lume. Transferul se face automat, fără niciun comision.

Mesagerii UNICEF vor explica potenţialilor donatori cum printr-un sprijin mic, dar constant, pot ajuta copiii vulnerabili să crească sănătoşi, să fie protejaţi împotriva violenţei şi abuzului, să aibă acces la educaţie pentru a se putea dezvolta la potenţialul lor maxim.

"Prin acestă campanie ne dorim să creştem gradul de conştientizare asupra problemelor şi inegalităţilor cu care se confruntă copiii din România şi din întreaga lume şi asupra faptului că un sprijin mic, dar constant este mai eficient şi poate aduce cu adevărat schimbări durabile în beneficiul copiilor defavorizaţi" a declarat Edmond McLoughney, Reprezentant UNICEF România.

Activitatea de strângere de fonduri a UNICEF este vitală pentru atingerea obiectivului său de a apăra şi promova drepturile copilului. Donaţiile lunare înseamnă un venit constant, o planificare mai eficientă şi pe perioade mai lungi, ceea ce înseamnă schimbări durabile şi sustenabile pentru copiii vulnerabili.

Campania are loc în acelaşi timp în Cluj-Napoca, Constanţa şi Bucureşti. Lista sucursalelor unde se desfăşoară campania este disponibilă pe www.unicef.ro

Membrii echipelor UNICEF pot fi recunoscuţi după uniforma şi legitimaţia cu însemnele UNICEF. Ei nu sunt autorizaţi să primească donaţii cash, ci doar să ofere cereri de plată programată clienţilor BRD - Groupe Société Générale care doresc să devină Prieteni UNICEF.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii