Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:04 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uniunea Democrată Turcă din România marchează 95 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, vineri, 29 noiembrie, de la orele 13.00 printr-un spectacol intitulat „Sărbătoarea naţională în sufletele noastre”

ro

28 Nov, 2013 14:17 778 Marime text
Spectacolul se va desfăşura la Palatul Copiilor şi va reuni 100 de elevi din şcolile constănţene.
În cadrul manifestării vor fi premiaţi elevii participanţi la concursurile de desen şi de creaţie literară lansate în şcolile din Constanţa la începutul lunii noiembrie, având ca tematică Ziua Naţională a României. Evenimentul este organizat de comisia de cultură a UDTR şi este coodonat de preşedintele acestei comisii, Serin Turkoğlu. Serin Turkoğlu a declarat: „am conceput acest proiect cu scopul de a promova simbolurile naţionale în rândurile elevilor fie că sunt români sau etnici turci. Considerăm că prin aceasta, noi etnicii turci din Dobrogea contribuim la menţinerea climatului de respect şi toleranţă interetnică şi interconfesională împământenit în Dobrogea de sute de ani. Nu putem afirma cu prilejul Zilei Naţionale decât, România te iubim-La mulţi ani ! “
La eveniment vor participa preşedintele UDTR Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, muftiul Muurat Iusuf, reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai ISJ Constanţa.

PR UDTR
Sorina Asan

Ti-a placut articolul?

Comentarii