Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din 27 februarie, Kanal D spune raspicat "IUBESC ROMANIA"

ro

17 Feb, 2010 19:16 2737 Marime text

image001.jpgKanal D a ales pentru aceasta primavara, la trei ani de la lansarea pe piata romaneasca, un format cu totul special, in care valorile nationale, divertismentul si buna dispozitie se intalnesc pentru a naste in inima fiecarui roman dorinta de a declara cu inima deschisa "Iubesc Romania". Chiar daca unii carcotasi ar spune ca nu mai exista motive pentru a spune "Iubesc Romania", Kanal D aduce exemple concrete care sa demonstreze contrariu.

anca-turcasiu1.jpgIncepand cu 27 februarie, in fiecare sambata de la ora 20:30, Kanal D aduce in casele romanilor emisiunea concurs de divertisment "Iubesc Romania" care va avea ca amfitrion pe una dintre cele mai indragite interprete de muzica usoara, Anca Turcasiu. Show-ul pe care Kanal D l-a pregatit pentru aceasta primavara este plin de umor si isi bazeaza probele strict pe divertisment, pe momente haioase sau pline de nostalgie din istoria romanilor, aducand de asemenea in atentia publicului hit-uri din ultimii 30 de ani sau momente sportive celebre.

In concurs vor intra doua echipe de celebritati, in frunte cu un capitan la fel de celebru, care se vor infrunta pe parcursul a 6 probe si vor incerca sa isi demonstreze "patriotismul" raspunzand la cat mai multe intrebari sau incercand sa treaca mai multe probe "tipic romanesti". Maria Carneci si Alin Oprea vor fi capitanii ce-si vor conduce echipele in lupta.

Pe tot parcursul show-ului, Daniel Lazar band va interpreta melodii cunoscute si va veni in sprijinul celor doua echipe pentru a le rotunji conturile la puncte. Cine ghiceste primul piesa cantata de band are sansa sa acumuleze puncte pretioase pentru echipa sa.

Celebritatile care vor face parte din echipele concurente vor apartine unor categorii de varsta diferite, pentru a putea acoperi paleta larga de informatii din timpul concursului. Asadar vom avea un reprezentant al generatiei de 20 de ani, unul pentru generatia 30 si altul pentru 40 +. Cine stie cele mai multe lucruri despre personalitatile din sport? Cine este cel mai tare cand vine vorba de istoria filmului si a televiziunii romanesti? Cine e cel mai bazat in istorie? Pe parcursul celor 6 runde vom avea sansa sa aflam acest lucru.

Insa runda finala este cea care va hotari marele castigator. Intrebarile ultimei runde sunt despre viata de zi cu zi a romanilor. Astfel publicul, impartit si el in doua tabere va avea posibilitatea sa isi sustina echipa favorita nu doar prin aplauze si incurajari ci si prin raspunsuri la intrebari si traind emotia alaturi de vedetele lor.

Moderator impartial, Anca Turcasiu supravegheaze ca lupta din platou sa fie dreapta iar micile "smecherii" tipic romanesti sa nu poata influenta rezultatul final, caci premiul de la sfarsit, este unul foarte "motivant" chiar daca valoarea acestuia este mai mult simbolica.

Asadar, incepand din 27 februarie, sambata de sambata, de la ora 20:30, in fiecare emisiune surprizele se vor tine lant asa ca nu ratati cel mai distractive show al sezonului!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexandra 10 Mar, 2010 16:27 este o emisiune frumoasa dar nu trebuie dati relori in truna de exemplu astazi 10.03.2010.iloc sa dati un nou destin pana la sfarsit a dat iubesc romnia va rog frumos sunt frumoase amandoua dar fiti cinstiti. va multumesc!