Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:02 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea Preşedintelui Senatului României, E. S. domnul Călin Popescu-Tăriceanu, cu E.S. domnul Dan Ben Elizer, ambasadorul Statului Israel la Bucureşti

ro

27 Aug, 2015 18:56 495 Marime text
Preşedintele Senatului României, E. S. domnul Călin Popescu-Tăriceanu, a avut o întrevedere, joi, 27 august a.c., cu, E.S. domnul Dan Ben Elizer, Ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, cu prilejul încheierii mandatului în România.

Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii aprofundat privind relaţia bilaterală dintre România şi Israel, în ansamblu.
Domnul Călin Popescu-Tăriceanu şi-a exprimat aprecierea pentru contribuţia pe care ambasadorul Statului Israel la Bucureşti a avut-o la apropierea dintre cele două ţări şi pentru modul exemplar în care domnul Dan Ben Elizer şi-a îndeplinit misiunea în România.

La rândul său, domnul ambasador a subliniat colaborarea excelentă cu autorităţile române, menţionând afecţiunea pe care o manifestă faţă de România şi însemnătatea misiunii în ţara noastră.
              Au fost discutate, de asemenea, aspecte privind perspectivele dezvoltării cooperării bilaterale, îndeosebi în plan economic.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii