Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:51 11 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Final de proces în litigiul dintre RAS Tuzla și Ministerul Apărării

ro

10 Feb, 2021 00:00 1210 Marime text
  • Cazul a fost înregistrat pe rolul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța la data de 14 octombrie 2019.
  • În proces, RAS Tuzla solicită anularea unui act administrativ al Ministerului Apărării Naționale.
  • Oricare va fi aceasta, decizia Curții de Apel Constanța va putea fi atacată la instanța superioară.
Magistrații Curții de Apel Constanța au anunțat că vor pronunța o hotărâre la data de 18 februarie 2021 în procesul intentat Ministerului Apărării și Statului Major al Apărării de către compania Regional Air Services Tuzla.
 
Cazul a fost înregistrat pe rolul Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța la data de 14 octombrie 2019.
 
Părți în cauză sunt SC Regional Air Services SRL, în calitate de reclamant și, respectiv, Ministerul Apărării Naționale și Statul Major al Apărării, în calitate de pârâți.
 
La momentul înregistrării dosarului la instanță, Adrian Vasilache, directorul Aeroportului Tuzla, a declarat că litigiul nu are nicio legătură cu proiectul de modernizare a aeroportului, pentru care se demarase procedura de implementare încă din anul 2018 și în cadrul căruia aerodromul trebuie să ţină seama şi de faptul că se învecinează la est cu Grupul 256 Elicoptere, unitate MApN.
 
„Este o chestiune strict internă, administrativă, a noastră. E o chestie ce ţine de procedură“, a explicat pe scurt directorul cu aceeași ocazie.
 
În proces, RAS Tuzla solicită anularea unui act administrativ al Ministerului Apărării Naționale.
 
La ultima înfățișare din proces, desfășurată în cursul săptămânii trecute la Curtea de Apel, judecătorii au decis să amâne pronunțarea unei hotărâri în cauză pentru data de 18 februarie 2021.
 
Oricare va fi aceasta, decizia Curții de Apel Constanța va putea fi atacată la instanța superioară.
 

Citește și:

Spectacol aviatic pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu":
Eurofighter Typhoon la Black Sea Air Show

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii