Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:55 03 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a decis Curtea de Apel Constanța în procesul dintre RAS Tuzla și Ministerul Apărării

ro

31 Mar, 2021 00:00 1608 Marime text
  • Judecătorii au respins acțiunea RAS Tuzla, compania solicitând anularea unui act administrativ al Ministerului Apărării Naționale.
  • Hotărârea Curții de Apel Constanța poate fi atacată în recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.
Magistrații Curții de Apel Constanța au luat o decizie în dosarul în care Regional Air Services Tuzla a dat în judecată Ministerul Apărării Naționale și, respectiv, Statul Major al Apărării.
 
Instanța de judecată a decis să respingă ca nefondată acțiunea deschisă de RAS Tuzla, însă hotărârea Curții de Apel poate fi atacată în recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.
 
Dacă în cauză se va declara recurs, dosarul va ajunge pe masa Înaltei Curți de Casație și Justiție, care va avea ultimul cuvânt în cauză.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, la momentul înregistrării dosarului la instanță, Adrian Vasilache, directorul Aeroportului Tuzla, a declarat că litigiul nu are nicio legătură cu proiectul de modernizare a aeroportului, pentru care se demarase procedura de implementare încă din anul 2018 și în cadrul căruia aerodromul trebuie să ţină seama şi de faptul că se învecinează la est cu Grupul 256 Elicoptere, unitate MApN.
 
„Este o chestiune strict internă, administrativă, a noastră. E o chestie ce ţine de procedură“, a explicat pe scurt directorul cu aceeași ocazie.
 
În proces, RAS Tuzla solicită anularea unui act administrativ al Ministerului Apărării Naționale.
 
Așa cum am precizat, hotărârea Curții de Apel Constanța poate fi atacată.
 
Citește și:

Regional Air Services, la judecată cu MApN şi Statul Major al Apărării Adrian Vasilache, directorul Aeroportului Tuzla - „Este o chestiune internă“

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii