Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou sens giratoriu, la Tuzla! Ce legătură are cu proiectul ExxonMobil

ro

04 Apr, 2022 00:00 2962 Marime text
  • Amplasamentul ce face obiectul prezentei documentații se află în Comuna Tuzla, Județul Constanța, fiind alcătuit din 6 parcele
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul inițiat de CNAIR prin DRDP Constanța, prin împuternicit reprezentant al Regional Air Services SRL.
 
Proiectul face referire la amenajare intersecție cu sens giratoriu în zona drumului național DN 39 (E87) Km 23+190, propus a fiamplasat in comuna Tuzla, jud. Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia  mediului din Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului: Tuzla, str. Aerodrom, în zilele de luni-vineri, între orele 9,00 – 13,00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
Amplasamentul ce face obiectul prezentei documentații se află în Comuna Tuzla, Județul Constanța, fiind alcătuit din 6 parcele, cu o suprafață totală de 7216 mp și se află în proprietatea publică și privată: Primăria Comunei Tuzla, Regia Națională a Pădurilor prin Ocolul Silvic Murfatlar, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța și Nicolae Ciprian, Nicolae Andreea Loredana cu drept de servitute în favoarea OMV Petrom și ExxonMobil.
 
Terenul în prezent are o cale de acces din DN39 la km 23+190 stanga, un drum agricol din pământ, pe partea dreapta a drumului național de asemenea o cale de acces existentă a unui drum agricol. Se propune construcția unei intersecții în sens giratoriu cu 4 ramuri pe DN39 km 23+190.
 
Pentru realizarea obiectivului este necesară defrișarea vegetației forestiere din fond forestier național pe o suprafață de 1659 m2 amplasați în UP III Hagieni, din care suprafață de 963 m2 sunt amplasați in u.a. 23B și 696 m2 sunt amplasați in u.a. 26B.
 
Valoarea investiției este de 500.000 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Răspuns primit de Exxonmobil în legătură cu proiectul Neptun Deep, din județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii