Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Primăria Cumpăna

ro

09 Sep, 2015 15:19 994 Marime text
 Excelenţa Sa, Domnul XU FEIHONG, Ambasadorul Chinei în România, în vizită în comuna Cumpăna
 
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal de doamna primar ec. Mariana Gâju, vă informează că o delegaţie oficială condusă de Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, se va afla în vizită în comuna Cumpăna, joi, 10 septembrie 2015, cu începere de la ora 12.00. Vizita pe care o întreprinde domnul ambasador în comunitatea noastră are loc ca urmare a semnării acordului de înfrăţire între oraşul Zhuanghang din districtul Fengxian, Shanghai şi comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, acord semnat la 3 noiembrie 2014.
Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, Ambasadorul R.P. Chineze în România, va fi însoţit de domnul SU Yanwen, Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa.
Primul moment al vizitei delegaţiei oficiale în Cumpăna se va desfăşura la sediul Primăriei, unde Excelenţa Sa va putea parcurge cartea de onoare şi albumul de fotografii ce reprezintă principalele momente ale vizitei în comuna Cumpăna a preşedintelui Hua Guofeng, în anul 1978. Înalţii oaspeţi vor vizita apoi Fabrica de procesare a laptelui S.C. Niculescu Prod S.R.L. din localitate, după care distinşii oaspeţi vor avea prilejul de a merge la o familie de gospodari din localitate.
De asemenea, vor avea loc discuţii împreună cu reprezentanţii administraţiei publice locale privind oportunităţile viitoare de colaborare şi cooperare în vederea prosperităţii comune şi a consolidării relaţiilor de prietenie.
         
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii