Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:45 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colindatori Primaria Navodari - Vineri, 17 Decembrie 2010

ro

18 Dec, 2010 00:17 1586 Marime text

colaj_1.jpgElevii clasei a VII a B de la Scoala "George Enescu " din Orasul Navodari, Parcalabu Alexandra, Afrentoaei Edmond si Mitran Andreea, l-au colindat azi pe primarul Matei Nicolae.

Desi sunt doar niste copii, se pare ca interesul fata de orasul in care locuiesc este destul de mare, dat fiind faptul ca au venit cu bratele pline de adrese scrise de ei si de colegii lor, prin care-si exprimau sincerele aprecieri fata de activitatea administratiei locale condusa de domnul primar Matei Nicolae.

colaj_2.jpgAcestia au marturisit ca sunt mandri ca ei si familiile lor au un primar atat de gospodar si bine organizat .

Aprecierile au fost facute fata de urmatoarele aspecte: crearea spatiilor de joaca pentru copii, plantarea copacilor in oras, crearea spatiilor verzi, asfaltarea soselelor, inbunatatirea stadionului, curanetia si iluminatul din oras, renovarea scolilor in care invata, rechizitele oferite la inceput de an ascolar ca un " bun venit" si oferirea cadourilor in preajma sarbatorilor.

Pe langa aprecieri au avut insa si sugestii de care administratia publica locala a promis ca va tine cont.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii