Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tentativa de mita electorala, „marca Mircea Geoana”

ro

05 Nov, 2009 18:48 1429 Marime text

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CONSTANŢA
Bulevardul 1 Mai, nr.1, bloc H9, parter
Telefon/Fax: 0241.614.140; e-mail: constanta@pd.ro

     5 noiembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Tentativă de mită electorală, ”marca Mircea Geoană”

„Sfârâie grătarele! Să înceapă petrecerea!”...
Acesta este finalul apoteotic al invitaţiei lansate de Mircea Geoană către constănţeni la un concert ce se va desfăşura în Piaţa CET, sâmbătă, 7 noiembrie 2009, începând cu ora 18.00.
Partidul Democrat Liberal este extrem de familiarizat cu tehnicile PSD de manipulare, influenţare şi fraudare a votului popular prin tentativă de mită, mită electorală şi nu numai. De asemenea, nu ne miră deloc faptul că Mircea Geoană are ca program singular de campanie electorală adoptarea şi implementarea sintagmei „un mic = un vot”.
Totuşi, numai Geoană şi noul PSD pot călca în picioare legea într-un asemenea hal, eticheta de „partid al corupţiei şi corupţilor” fiind în continuare aşezată la loc de cinste pe fruntea liderilor social-democraţi.
Până astăzi ştiam despre tehnicile şi practicile PSD, ne confruntam cu ele pe teren. De astăzi am intrat într-o nouă fază, a anunţării publice, în mod anticipat, a mitei electorale.
De fapt, aceasta este una dintre probele a ceea ce va însemna exercitarea unui fantasmagoric mandat de preşedinte al lui Mircea Geoană: încălcarea premeditată a legii, dispreţul faţă de oameni şi de instituţiile statului.
Partidul Democrat Liberal are încredere în discernământul constănţenilor şi în capacitatea lor de a sancţiona derapajele de orice fel de la lege şi bun simţ.
Avem convingerea că votul constănţenilor din 22 noiembrie şi 6 decembrie îl va frige rău pe Mircea Geoană, care se va lăsa probabil de politică după ce va pierde alegerile prezidenţiale.
Precizăm că organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal va sesiza organele abilitate ale statului pentru a preveni şi pedepsi orice tentativă şi gest concret de mită electorală.

#####.

Departament Relaţia cu Mass-Media, Imagine, Purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 15 Nov, 2009 10:45 MITA ELECTORALA a PSD-ului??? Dar cum se poate numi MANIPULAREA ELECTORALA de catre NEO-LEGIONARI LIBERALI cu ajutorul aparatelor care functioneaza prin satelit ??? Nu se poate dovedii??? Ba da!!! Dar cineva are interes major de a trece sub tacere ? cine primeste PRIME sau PREMII substantiale, de ardinul MILIARDELOR. Cine are MILIARDE la discretie ??? DINU PATRICIU.