Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:38 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Medgidia - Joi, 22 Martie 2012

ro

23 Mar, 2012 00:09 579 Marime text

Partidul Democrat l-a pus viceprimar la Medgidia in anul 1991 ...In anul 2000 a vandut P.D.-ul si a trecut la PNL...In 2001 a vandut PNL-ul si a trecut la P.U.R...In 2003 a vandut P.U.R.-ul si trece la P.S.D...In anul 2004 P.S.D.-ul il aduce in functia de consilier local...In anul 2006 vinde P.S.D.-ul si trece la P.N.L...In perioada in care a fost viceprimarul lui Mircea Pintilie il vindea si pe acesta,de dragul propriei popularitati,cu fiecare prilej...

In anul 2004,ramas fara serviciu,primeste un ajutor de la Directoarea I.M.U.M...Aceasta il angajeaza ca Director Comercial...Nu dupa mult timp o vinde pe directoare patronului turc...Recompensa ? Este numit Director General,iar cea care i-a dat serviciu a fost concediata la cererea noului director.

Recunostinta Directorului General Iordache fata de patronul turc, dureaza putin... Turcul a finantat

I. M.U.M cu 2 milioane de dolari,pentru investitii .

Directorul General a cheltuit banii,nu se stie pe ce.Turcul n-a realizat programul de investitii,pentru ca cele 2 mil de dolari au disparut...I-a vandut si pe turci.

In perioada cat a fost Director General al I.M.U.M. , Iordache a vandut uzina, bucata cu bucata,la fier vechi.

In anul 2008 candideaza la functia de primar al Medgidiei...Era pe locul trei in sondaje,dupa Dumitru Moinescu si Mircea Pintilie. Pintilie transfera capitalul sau catre candidatul P.N.L.-ului si acesta castiga alegerile.

Dupa depunerea juramantului, primindu-l pe Mircea Pintilie in biroul sau de primar,ii spune acestuia "bine ati revenit in biroul dvs,va rog luati loc pe fotoliul dvs pe care-l meritati mai mult decat mine".

Recunostinta ? Nu ! DUPLICITATE SI FATARNICIE. Dupa doua saptamani nu i-a mai raspuns la telefon lui Mircea Pintilie. Dupa patru ani nu si-a achitat niciunul din angajamentele pe care si le-a luat fata de cel care l-a ajutat,cu capital politic si capital in numerar,sa ajunga primar.L-a vandut pe Mircea Pintilie,din nou...

Mai are 79 de zile din mandatul sau de primar,care a insemnat doar VANZARE. A vandut apa, a vandut colectarea deseurilor, a vandut sute de hectare pe nimic , aproape a vandut iluminatul public.

Luni 29 martie,in penultima sa sedinta de consiliu, pregateste cea mai mare VANZARE. Vrea sa vanda SPERANTA Medgidiei. Vrea vanda PARCUL INDUSTRIAL. Consilierii n-au primit materialele care sa sustina aceasta decizie.

Daca in evaluarea facuta de Dumitru Moinescu in 2007 pretul era 25 euro/mp,iar in noiembrie 2008 in evaluarea facuta de Iordache pretul era 65 euro/mp,acum se vinde la 0,8 pana la 1 euro/mp. Va prezentam noi un extras din evaluarea pentru teren,pe care o are din 27 februarie .

Ramane de vazut daca la aceasta escrocherie se vor face complici angajatii primariei de la proiecte,cei de la juridic,cei de la contabilitate,cei de la DGDPP , care trebuie, prin referate , sa sustina acest proiect.

Ramane de vazut cum vor vota cei 19 consileri locali care au jurat sa apere interesele medgidienilor .

Pana atunci noi va divulgam cine este VANZATORUL. Se numeste Marian Iordache.

Biroul de Presa al PDL Medgidia

Ti-a placut articolul?

Comentarii