Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL Constanta analizeaza posibilitatea depunerii unei plangeri penale pe numele Nicolae Matei

ro

12 Nov, 2009 21:03 1324 Marime text

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CONSTANŢA
Bulevardul 1 Mai, nr.1, bloc H9, parter
Telefon/Fax: 0241.614.140; e-mail: constanta@pd.ro

  12 noiembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

 Organizaţia judeţeană Constanţa a Partidului Democrat Liberal dezavuează comportamentul deviant al primarului oraşului Năvodari PSD, Nicolae Matei, care refuză cu o încăpăţânare demnă de domeniul patologic să semneze viramentul salariilor către un număr de 247 de cadre didactice de la centrul bugetar „George Enescu” din Năvodari.
 În cadrul şedintei Consiliului Local al oraşului Năvodari ce s-a desfăşurat în cursul zilei de ieri, 11 noiembrie 2009, grupul de consilieri ai Partidul Democrat Liberal a solicitat efectuarea viramentului salariilor către cadrele didactice, precum şi o explicaţie clară cu privire la opoziţia primarului. Răspunsul primit de consilierii PDL de la primarul PSD, Nicolae Matei, exprimă cât se poate de clar logica dar mai ales intenţia „noului PSD” de a se pune în slujba în oamenilor: „Aşa vreau eu. La mine este pixul!”
Considerăm comportamentul primarului Nicolae Matei drept dictatorial, periculos şi extrem de bolnăvicios în contextul procesului de descentralizare cu succes a administraţiei locale.
Conform proverbului „aşchia nu sare departe de trunchi” este lesne de înţeles că între atitudinea retrogradă şi discreţionară a primarului PSD, Nicolae Matei, şi cea a liderului suprem de partid, Mircea Geoană, nu pot fi diferenţe substanţiale.
Precizăm faptul că cele 247 de cadre didactice tratate cu indiferenţă şi mojicie de primarul Nicolae Matei deservesc Şcolile cu numerele 1,2 şi 3, precum şi patru grădiniţe din oraşul Năvodari.
Asigurăm cadrele didactice din oraşul Năvodari că organizaţia judeţeană a Partidului Democrat Liberal va depune toate diligenţele necesare pentru ca acestea să îşi primească drepturile salariale cuvenite.
De asemenea, PDL Constanţa analizează posibilitatea depunerii unei plângeri penale pe numele primarului PSD, Nicolae Matei, pentru abuz în serviciu.


Departament Relaţia cu Mass-Media, Imagine, Purtător de cuvânt

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim2 14 Nov, 2009 22:03 Pentru faptul caci copii de la scoala nu fac cursuri de 3 zile cine isi asuma responsabilitatea? Primarul sau profesorul? Cine castiga din aceste lupte politice? In nici un caz copii...
  • anonim 12 Nov, 2009 21:42 Numai minciuni de la voi pd-listi imputiti. Voi ati creat acest scandal pentru ca ati schimbat directorul cu o imputita pd-lista. Felicitari primarului Matei care nu se lasa calcat in picioare de niste disperati care stiu ca pierd alegerile. Sa va fie voua rusine!!!!!!!!