Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L Constanta dezaproba ferm modul in care Mircea Geoana a incercat sa acapareze Ziua Nationala

ro

01 Dec, 2009 20:20 1222 Marime text

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ CONSTANŢA
Bulevardul 1 Mai, nr.1, bloc H9, parter
Telefon/Fax: 0241.614.140; e-mail: constanta@pd.ro

            1 decembrie 2009

COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Democrat Liberal Constanţa dezaprobă ferm modul în care Mircea Geoană şi acoliţii săi au încercat să acapareze Ziua Naţională a României printr-o manifestare pur electorală, precum şi prin mascarada anticomunistă pe care au jucat-o, dintre toate locurile posibile, tocmai la Timişoara.
Considerăm că Mircea Geoană, cel care vrea să fie preşedintele tuturor românilor, a dovedit totală lipsă de respect faţă de 1 decembrie, murdărind această zi simbolică pentru români doar în scopul de a-şi ajuta propria candidatură prezidenţială.
Ziua în care „urmaşul” Brătienilor şi „urmaşii” lui Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu s-au împăunat la braţ cu moştenitorul lui Ion Iliescu este o zi nefericită pentru democraţia din România. Nu la un act de unitate am asistat, ci la momentul în care blazonul istoric şi principiile înalte au pierdut teren în faţa învârtelilor mărunte. Oamenii au văzut astăzi cum nişte personaje care au acaparat în mod nefericit imaginea unor partide istorice au pus la vânzare onoarea şi prestigiul acestora pentru câteva funcţii în guvern şi un pumn de bani. Şi este trist, căci onoarea unui partid se câştigă prin ani de muncă – iar în cazul PNŢ şi PNL, ani de neostenite eforturi în folosul ţării şi, apoi, de suferinţe în închisorile comuniste – dar se poate pierde foarte uşor. Dacă aceşti impostori care azi pretind să fie consideraţi liberali şi ţărănişti ar fi avut ceva din înălţimea morală a seniorilor PNL şi PNŢ de odinioară, nu i-ar fi dat viza de anticomunist unui om care de curând a cerut Moscovei voie să fie preşedinte.
Partidul Democrat Liberal Constanţa face un apel la toţi constănţenii să nu se lase înşelaţi de masca pe care şi-a pus-o astăzi Mircea Geoană. El rămâne acelaşi politician fără onoare şi fără convingeri, dispus să facă orice pentru a lua câteva voturi. Va lua aceste voturi, dar îi vor fi insuficiente pentru a ajunge preşedintele României.
Pe 6 decembrie 2009, românii îl vor alege preşedinte, din nou, pe Traian Băsescu.

     Senator Mircea Banias
Preşedinte PDL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 01 Dec, 2009 21:43 Adevaratul vinovat este GEOANA ??? sau ANTONESCU,IOHANNIS,PATRICIU si CHIRITA ???